Ορκιστηκε νεος δημαρχος Ιασμου ο Οντερ Μουμιν (+Gallery)

Παρουσία συγγενών, φίλων και εκπροσώπων της περιοχής

Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του δήμου Ιάσμου οδηγήθηκαν στον χώρο της ορκωμοσίας τα νέα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ιάσμου. Στο χωριό Γαλήνη έγινε η ορκωμοσία. Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων καθώς επίσης και πολλοί εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της περιοχής, όπως του στρατού, της Μητρόπολης και του Πανεπιστημίου που εκπροσωπήθηκε από τους Αντιπρυτάνεις Φώτη Μάρη και Μαρία Μιχαλοπούλου, του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης που εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο του κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, καθότι ο νέος δήμαρχος Ιάσμου, αποτελεί μέλος του Συλλόγου.

Σε μια συμβολική κίνηση συνέχειας στον δήμο Ιάσμου, ο νέος δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν είχε στο πλευρό του τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Καδή Ισμέτ. Οι δυο τους άλλωστε έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν στην ίδια δημοτική «στέγη» αφού ο κ. Μουμίν διετέλεσε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου επί δημαρχίας του κ. Καδή Ισμέτ.

Συμφώνως με το θρακικό συναμφότερο χριστιανοί και μουσουλμάνοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ορκιστούν στα ιερά κείμενα της πίστης που ομολογούν.

Να θυμίσουμε ότι η τελετή παράδοσης παραλαβής στον νέο Δήμαρχο κ. Οντέρ Μουμίν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Ιάσμου, ενώ στις 11 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου του νέου Δημάρχου και η ανακοίνωση της νέας διοίκησης.

Δήμαρχος όλων, και όχι των οικονομικών συμφερόντων

Κατά την ομιλία του ο νέος Δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στους δύο προηγούμενους δημάρχους του Ιάσμου, τόσο τον απερχόμενο κ. Καδή Ισμέτ όσο και τον πρώην Δήμαρχο κ. Κυριάκο Αμούντζα, ενώ τόνισε κατά την ομιλία του ότι θα είναι Δήμαρχος για όλους τους πολίτες του Ιάσμου, δεσμευόμενος για ίσες, ισόνομες, ισάξιες παροχές για όλους χωρίς αποκλεισμούς.

Ευχήθηκε σε όλους τους συμβούλους που εκλέχτηκαν να είναι άξιοι, σιδεροκέφαλοι, και αν λειτουργούν πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, γιατί ο αγώνας που θα διανύσουν θα είναι μακρύς και δύσκολος.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα είναι συνηθισμένος Δήμαρχος, και έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο και την τοπικμή αυτοδιοίκηση με την βοήθεια των ολιτών και των συνεργατών του.

«Θα υπηρετήσω άοκνα, συστηματικά, όπως εκ του νόμου έχω υποχρέωση όλους τους συνδημότες μου, αλλά δεν επιδιώκω να γίνω Δήμαρχος όλων, δεν θα είμαι δήμαρχος των οικονομικών συμφερόντων και των εργολάβων, θα είμαι Δήμαρχος των απλών Δημοτών μας, της μεσαίας τάξης των ασθενέστερων, των ηλικιωμένων, των νέων, της γενιάς μας και της επόμενη γενιάς» σημείωσε.

Δεν θα είναι λοιπόν Δήμαρχος των υποκριτών, των συκοφαντών, αλλά Δήμαρχος των γνησίων, αληθινών, πραγματικών, ειλικρινών Δημοτών, που θα εξυπηρετεί με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον του κάθε Δημότη, δεικνυόμενος να συγκρουστεί όπου χρειαστεί, να συναινέσει όπου απαιτείται.

«Θα υπερασπιστώ τα συμφέροντά σας, θα εργαστώ σκληρότερα από τον καθένα, για να κάνω τη ζωή και την καθημερινότητά σας καλύτερη» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.