Στις 9 Σεπτεμβριου η κληρωση της Γ΄ Εθνικης

Αγώνα δρόμου κάνει ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου για να φτιάξει ανταγωνιστικό ρόστερ

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων τoυ εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ.

Μεταξύ άλλων η Ε.Ε. ενέκρινε την προκήρυξη πρωταθλήματος της Football League περιόδου 2019-2020, πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβουν μέρος Νίκη Βόλου και Καλαμάτα μετά την απόσυρση του Νέστου Χρυσούπολης, αλλά και το πλάνο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας με 107 ομάδες, σε 8 ομίλους. Έγινε επίσης γνωστό ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, στον Α’ Όμιλο που μετέχουν οι ομάδες της Θράκης θα υπάρχουν συνολικά 14 ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Κιλκισιακού αφού η ΕΠΣ Κιλκίς μένει στον Α’ Όμιλο. Επισήμως από την ΕΠΟ η Ένωση Αλεξανδρούπολης αναφέρεται ως Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου, αφού θα λάβει μέρος στη Γ’ Εθνική με το παλιό της όνομα μέχρι να τρέξουν οι διαδικασίες αλλαγής καταστατικού και ονόματος μετά την συγχώνευση με τον ΑΟ Θράκης Αλεξ.  Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κάνει αγώνα δρόμου για να σχηματίσει ρόστερ και περιμένουμε νεότερα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η συγκρότηση του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει ως εξής:

Ένωση Άνθειας Αριστείνου (Ένωση Αλεξ/πολης)
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Ηρακλής Νέου Ζυγού
Ορφέας Ξάνθης
Άρης Αβάτου
Νέστος Χρυσούπολης
Δόξα Θεολόγου
Κεραυνός Πέρνης
Αετός Ορφανού
Πανδραμαϊκός
Δόξα Κάτω Καμήλας
Απόλλων Παραλιμνίου
Πανσερραϊκός
Κιλκισιακός 
* Υποβιβάζονται 6 ομάδες

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.