Ακουσαν τα ζητηματα της Ροδοπης ενοψει ΔΕΘ τα στελεχη της ΝΔ

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ σε φορείς και επιχειρήσεις την Τετάρτη στην Κομοτηνή

Να ακούσει τα προβλήματα και τις προτάσεις τοπικών φορέων, ενόψει της παρουσίας του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και των ανακοινώσεων που θα γίνουν σε αυτή είχε σαν στόχο το κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφτηκε την Κομοτηνή την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.
 
Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τους κ. Μακάριο Λαζαρίδη Βουλευτή Καβάλας,
κ. Δημήτριο Κούβελα Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου Βουλευτή Αχαΐας και στελέχη.
 
Το κλιμάκιο επισκέφτηκε και μίλησε με διάφορους φορείς, στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, το ΔΠΘ αλλά και επιχειρήσεις της περιοχής, πριν συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής πριν από εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ. 

Έρχονται ανακοινώσεις στη ΔΕΘ 

Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που κλιμάκια βουλευτών και στελεχών της ΝΔ επισκέπτονται την Μακεδονία και τη Θράκη, καταγράφοντας προβλήματα και αναζητώντας λύσεις, γιατί αυτό θέλουν οι πολίτες, τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.
 
Για αυτό και συνομιλούν με την κοινωνία για την Ελλάδα που μας αξίζει, τόνισε, σημειώνοντας πως η επίσκεψη στο Νοσοκομείο έγινε γιατί αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η υγεία για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, θα αναφερθεί συγκεκριμένα στην ομιλία του για το πώς μπορούν και θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα.
 
Είναι γνωστό το ζήτημα του προσωπικού, για αυτό και οι προσλήψεις αποτελούν προτεραιότητα, καθώς και οι υλικοτεχνικές υποδομές, τόνισε, παρόλο που επιφυλάχθηκε να είναι πιο αναλυτικός, και για τα θέματα της ΑΜΘ γενικότερα, παραπέμποντας στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
 
«Είναι σημαντικές αυτές οι επαφές και οι συναντήσεις, μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα ξέρουμε, γιατί οι πολιτικοί δεν τα γνωρίζουμε όλα, και πιστεύουμε πως για να πετύχει αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πετύχουμε πολλές μικρές μάχες για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη» ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση. 

Γνωρίζοντας τα ζητήματα κάθε περιοχής 

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για την Ελλάδα, με τα επόμενα βήματα που θα γίνουν στη χώρα μας να ανακοινώνονται στη ΔΕΘ, σημείωσε η κ. Αλεξοπούλου, για αυτό και επισκέπτονται όλες τις ΠΕ της Μακεδονίας και της Θράκης, ώστε να ακούσουν όλους τους ανθρώπους που βιώνουν την περιοχή τους και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα.
 
Για αυτό και θέλουν να είναι δίπλα στους πολίτες, ώστε οι αλλαγές που θα γίνουν στον επόμενο χρόνο, να είναι το ζητούμενο σε κάθε περιοχή και κάθε πολίτη της χώρας.
 
Βέβαια οι ανάγκες είχαν καταγραφεί και προεκλογικά, για αυτό άλλωστε έχουν προχωρήσει και αρκετά νομοσχέδια στη Βουλή, μεταξύ των οποίων και η μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος, όμως η επαφή με τους πολίτες δεν μπορεί να σταματήσει ποτέ, γιατί οι ανάγκες επικαιροποιούνται και χρειάζεται να είναι συνέχεια κοντά στους πολίτες. 

Επικαιροποίηση της ενημέρωσης 

Τέλος ο κ. Κούβελας σημείωσε πως εκτός από τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με τα επιμελητήρια και τους κοινωνικούς εταίρους στη Θεσσαλονίκη, θεωρούν και οι ίδιοι υποχρέωσή τους να συνεχίσουν αυτή την ενημέρωση επιτόπου στη περιφέρεια.
 
Άλλωστε αυτή η επικοινωνία είναι αμφίδρομη, για να καταγράψουν, να ενημερωθούν και να μεταφέρουν όλα τα τοπικά ζητήματα σε όλα τα επίπεδα.
 
Αυτά θα πάρουν το δρόμο τους σε σύντομο χρόνο, μιας και μετά την καταγραφή θα υπάρξει η μελέτη, η επικαιροποίηση των όσων γνωρίζει η κυβέρνηση ώστε να υπάρξουν οι καλύτερες λύσεις, και ελπίζουν πως σύντομα θα φανούν και τα επόμενα βήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.