Φοιτητικος Οδηγος 2019 -2020: Ολα οσα θελετε να ξερετε για την εναρξη της φοιτητικης ζωης στην Κομοτηνη

Κυκλοφόρησε με νέα αισθητική, περιεχόμενο αλλά και πληθώρα επιλογών για διασκέδαση, ψυχαγωγία, αγορές, δραστηριότητες τον ελεύθερο χρόνο, χρήσιμες πληροφορίες για τα τμήματα το ΔΠΘ, αλλά και ο,τιδήποτε συνυφαίνεται με την έναρξη της φοιτητικής ζωής στην Κομοτηνή

Κυκλοφόρησε, ανανεωμένος σε σχήμα, αισθητική αλλά και περιεχόμενο ο νέος φοιτητικός οδηγός της 2K Project και των εκδόσεων «Παρατηρητής της Θράκης». Ένα απαραίτητο «εγχειρίδιο» για τα πρώτα βήματα των νεοεισερχόμενων, αλλά και παλαιότερων, φοιτητών στην πόλη της Κομοτηνής.
 
Ένα εγχειρίδιο γνωριμίας με το σύνολο των Τμημάτων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύουν στην πόλη μας και αναμένεται να «στεγάσουν» τους νέους μας φοιτητές για τα επόμενα τέσσερα –τουλάχιστον– χρόνια, µε διευθύνσεις, ενδεικτικά µαθήµατα, αλλά και ευκαιρίες επαγγελµατικής αποκατάστασης.
 

Επειδή όμως η φοιτητική ζωή συνυφαίνεται και με την τελευταία, ίσως, ευκαιρία για «ξέγνοιαστη» διασκέδαση και ψυχαγωγία, ο φοιτητικός οδηγός των εκδόσεων «Παρατηρητής της Θράκης» φιλοξενεί πληθώρα επιλογών για τις πρώτες σας ανάγκες στην πόλη  ̶ξενοδοχείο, μετακίνηση  ̶, βιβλιοπωλεία, copies centers,   τις εξόδους σας σε καφέ, μπαρ, στέκια για πρωϊνό, γλυκό ή φαγητό, τα ψώνια, τις αγορές, την εκπαιδευτική εξέλιξή σας σε εξωπανεπιστημιακά κέντρα για μάθηση και δημιουργικές δραστηριότητες, την επίπλωση και την οικοσκευή της φοιτητικής σας στέγης, αλλά και την προσωπική σας φροντίδα, σε συνεργασία με επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής που  μας εμπιστεύτηκαν και φέτος.
 

Με αναλυτικά πληροφοριακά προφίλ των επιχειρήσεων, αλλά και τον χάρτη της πόλης με τα ενδεδειγμένα σημεία των προαναφερθεισώνν επιλογών, ούτως ώστε ο φοιτητικός οδηγός του ακαδημαϊκού έτους 2019 -2020 να σας οδηγήσει εύκολα και γρήγορα στο σημείο ενδιαφέροντός σας.
 
Γιατί η Κομοτηνή, πέραν από πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έδρα του ΔΠΘ, αποτελεί σήμερα μία σύγχρονη πόλη που σε συνδυασμό με την παράδοση, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα πολιτιστικά της μνημεία και τα γραφικά πλακόστρωτα της, σαγηνεύει.
 
Μία πόλη που, δικαίως, χαρακτηρίζεται  πανελληνίως ως µία από τις καλύτερες Φοιτητουπόλεις, καθώς συνολικά, σε όλα τα Τµήµατα του ΔΠΘ που εδρεύουν στην πόλη, φοιτούν πάνω 10.000 σπουδαστές.
 

Η Κομοτηνή, λοιπόν, κινείται καθημερινά στους ρυθμούς των νέων, οι οποίοι καλούνται και φέτος να ανακαλύψουν τις αμέτρητες ομορφιές της.
 
Ανακαλύψτε τες μέσα από τον «Φοιτητικό Οδηγό 2019 -2020» της εταιρείας 2K Project και των εκδόσεων «Παρατηρητής της Θράκης», που κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία .
 
Καλώς ορίσατε, παλαιότεροι και νέοι!

Ο φοιτητικός οδηγός της Κομοτηνής για το 2019 σας «οδηγεί» στα εξής σημεία:

  1. ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης
  2. Gecko
  3. Χοροτάξιο
  4. Βαρόσι
  5. Tο Μασάλι
  6. Σβούρα
  7. ΛΟΥ.ΚΙ.
  8. Τα Αδέρφια
  9. Fratelli
  10.  Μαρµελάδα Wine Bar
  11.  Οne Euro Store
  12.  Copyland
  13.  Print Tech
  14.  ERGOprint & COPY
  15.  Plié
  16.  Το κάτι άλλο
  17.  Pizzaland
  18.  Roxanita
  19.  L`astrada de la pizza
  20.  Hippo Style
  21.  Ισαακίδης-Αρτοδηµιουργίες
  22.  Εύζυµο
  23.  Pegasus Taxi
  24.  Bon Bon Presents
  25.  Νύχι Nail Studio
  26.  Friends Cafe
  27.  Πάστα Φλώρα
  28.  Olympos Hotel
  29.  Euronics Γανίτης
  30.  Τεχνικός Δεσµός / Βλαχόπουλος Χαράλαµπος
  31.  Δηµοκρίτειο Βιβλιοπωλείο
  32.  Homeware Φαρασόπουλος
  33.  Δηµητριάδης
  34.  Pizza Fan
  35.  Το σπιτάκι
  36.  Laserderm
  37.  Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso
  38.  Kaffeine-Baguetteri

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.