Μηνυμα βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Ροδοπης Δημητρη Χαριτου για την εναρξη της σχολικης χρονιας

«Θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα προάγει το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας»

«Το πρώτο κουδούνι για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες χτύπησε σήμερα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς, που μπορεί να αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία για νέες γνώσεις, καινούργιες εμπειρίες, νέες φιλίες και σχέσεις. Ιδιαίτερα για τα πρωτάκια σήμερα είναι η αρχή της σχολικής τους ζωής, η αρχή ενός όμορφου ταξιδιού» σημειώνει σε σχετικό του μήνυμα με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου για να αναφερθεί ξεχωριστά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς τονίζοντας τα εξής:
 
«Τους μαθητές και τις μαθήτριες παροτρύνω να αγωνιστούν για την κατάκτηση της γνώσης, να αμφισβητήσουν, να αναπτύξουν τις δικές τους κριτικές σκέψεις και να διαμορφώσουν ένα  καλύτερο αύριο απ’ αυτό που τους παραδίδουμε.

Στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, που στη σημερινή εποχή αποτελούν τη ζωντανή γνώση, που ασκούν το λειτούργημά τους σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, εύχομαι δύναμη και επιμονή για ευόδωση των κόπων τους.

Στους γονείς, που με το εκπαιδευτικό σύστημα όπως είναι σήμερα, σηκώνουν ένα πολύ μεγάλο βάρος για την μόρφωση και την εξέλιξη των παιδιών τους, εύχομαι καλή δύναμη ώστε να πιάσουν τόπο οι θυσίες τους».

«Με αφορμή, λοιπόν, την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία, σε κάθε προσπάθεια που θα προάγει το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας και θα συμβάλει στην αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!» καταλήγει στο μήνυμά του ο βουλευτής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.