«Αλλαγες στους κανονες παιχνιδιου 2019-2020»

Ημερίδα από την ΕΠΣ Θράκης στις 16 Σεπτεμβρίου

Η ΕΠΣ Θράκης σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Αλλαγές στους κανόνες παιχνιδιού 2019-2020» για όλους τους παράγοντες και προπονητές των σωματείων και ακαδημιών. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.
 
Παράλληλα διευκρινίζεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας με τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της είναι στην διάθεση των ομάδων και ακαδημιών του νομού μας να πραγματοποιήσουν μαθήματα στους ποδοσφαιριστές σε οποιαδήποτε ημερομηνία και τόπο ζητηθεί.
 
Δοθείσης ευκαιρίας να σημειωθεί πως η ΕΠΣ ανακοίνωσε επίσης τη διεξαγωγή Αναπτυξιακού Επιμορφωτικού Σεμιναρίου διάρκειας έξι ωρών που απευθύνεται υποχρεωτικά σε όλους τους πτυχιούχους προπονητές των ομάδων και κυρίως σε προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής.
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ραδιοφωνικού Σταθμού της ΕΠΣ Θράκης, εκπρόσωπος της ΕΠΟ είναι ο κ. ΣΙΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Ώρα έναρξης: 14:30 μ.μ. Ώρα λήξης: 20:30 μ.μ.
Τέλος υπενθυμίζεται ότι το SUPER CUP «Νικόλαος Ντοσίδης» θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:15, στο γήπεδο ΔΑΚ μεταξύ των ομάδων Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σαπών.
 
Πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί αγιασμός από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμονα, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων να παρευρεθούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.