Κλειστη και σημερα η Εγνατια Οδος λογω της πυρκαγιας κατω απο γεφυρα στην Ιτεα

Η ανακοίνωση της τροχαίας Αλεξανδρούπολης

Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός σε ορισμένα τμήματά της λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου κάτω από γέφυρα της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Καβησού – Αρδανίου Αλεξανδρούπολης.
 
Η φωτιά εκδηλώθηκε μετά τις πέντε το το απόγευμα σε πλατφόρμες με αχυρόμπαλες, κάτω από την συγκεκριμένη  γέφυρα της Εγνατίας και με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία επιχείρησε στο σημείο με 14 πυροσβέστες και 5 οχήματα τέθηκε υπό έλεγχο.
 
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό από δύση προς ανατολή (προς Σ.Σ.Δ. Κήπων) στην χ/θ 625,6 (Α/Κ ΒΙ.ΠΕ)) και αποφασίστηκε προσωρινή εκτροπή αυτής μέσω του κάθετου άξονα στην Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Συνόρων (Ε.Ο. 2).
 
Επίσης απαγορεύεται η είσοδος στην Εγνατία Οδό (χ.θ. 657,7) των οχημάτων που εισέρχονται στη Χώρα μέσω του Σ.Σ.Δ. Κήπων με την κυκλοφορία αυτών να πραγματοποιείται μόνο μέσω της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Κήπων.
 
Και τέλος αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Αρδανίου (χ.θ.650,6) των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. 51 (Ορεστιάδας – Αρδανίου) από βορρά προς νότο (από Ορεστιάδα προς Αρδάνιο).
 

 Πηγή Φωτογραφίας: e-evros.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.