Στεφθηκε με επιτυχια η εκδηλωση παρουσιασης του ΓΑΣ Κομοτηνη

Προσπάθεια εξωστρέφειας και ανοίγματος στο κοινό της πόλης από την Διοίκηση του ΓΑΣ

Μία εξαιρετική βραδιά επεφύλαξε η διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνής για  αυτούς που πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λέσχη Κομοτηναίων στην επίσημη παρουσίαση του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν. Το κλίμα μεταξύ αθλητών, προπονητών, διοίκησης και κόσμου ήταν εξαιρετικό και ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσουν όλοι πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της νέας σεζόν που ξεκινούν την Τετάρτη με την εντός έδρας αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά. 

Βραβεύτηκε η ομάδα που έφερε την άνοδο και οι 3 «Σωματοφύλακες» 

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών και των ανθρώπων που στελέχωναν το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι έφεραν την άνοδο με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη να απονείμει στους αθλητές τα μετάλλια και τον Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη να βραβεύει τους προπονητές του συλλόγου.
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και ξεχωριστή βράβευση στην τριπλέτα Λεχούδη – Κουτσοβασίλη- Χαλήλ, οι οποίοι αποτελούν τους 3 σωματοφύλακες του ΓΑΣ εδώ και χρόνια, έχοντας ζήσει όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Τέλος, βραβεύτηκε και η αθλήτρια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ Χρυσάνθη Νικολαΐδου για το γεγονός πως κατάφερε να περάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και παράλληλα να συνδυάσει τα μαθήματα με την μεγάλη της αγάπη, το μπάσκετ. 

Σύνδεση μέσω Skype με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη 

Στη συνέχεια, στην έκπληξη της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε βίντεο κλήση με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο αθλητισμός μπορεί να περάσει σπουδαία μηνύματα και έχει ενωτικό χαρακτήρα. «Ο αθλητισμός ενώνει και πρέπει να φτιάχνουμε μέσα σε αυτόν αξιόλογους χαρακτήρες και να δώσουμε πνεύμα στα νέα παιδιά μαθαίνοντας τους την ενότητα και το διαφορετικό» ήταν τα λόγια του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού. Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Κούλης Ταξιλδάρης, εμβληματική φυσιογνωμία για το μπάσκετ της Κομοτηνής, ο οποίος ζήτησε από τους τοπικούς φορείς και τον παλιούς αθλητές του συλλόγου να στηρίξουν το εγχείρημα. Από πλευράς του ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Πεταλωτής,  αποκάλυψε πως η διοίκηση ακολουθεί ένα οργανόγραμμα που συνδυάζει την σκληρή δουλειά και συνέργεια με φορείς και συλλογικότητες ενώ δεν έκρυψε πως το όνειρο του είναι η ομάδα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια να κυνηγήσει την άνοδο στην Α2. Όλα αυτά θα γίνουν σύμφωνα με τον κ. Πεταλωτή μέσα από συντονισμένη δουλειά και τη σωστή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο και την ένταξη του στοιχείου της Μειονότητας.
 
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική, πολλές μπασκετικές συζητήσεις και κέφι αλλά και την υπόσχεση των παρευρισκομένων πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μείνει η ομάδα ψηλά, εκεί που της αξίζει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.