Το «πεμπτο δεκαλεπτο» της αναμετρησης του ΓΑΣ Κομοτηνη με τον Ερμη Λαγκαδα

Τι δήλωσαν μετά τον αγώνα οι Γιώργος Παλάσκας και Γιώργος Κυρούδης

Μετά το παιχνίδι του ΓΑΣ Κομοτηνή με τον Ερμή Λαγκαδά μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου από πλευράς ΓΑΣ Κομοτηνή ο Γιώργος Παλάσκας και ο προπονητής του Ερμή Γιώργος Κυρούδης.

Γιώργος Παλάσκας: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες από μία ομάδα με υψηλές βλέψεις»

Μπορεί να έμεινε η πικρία από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι, παρά την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο παρκέ οι συναθλητές του αλλά ο Γιώργος Παλάσκας παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής:  «Ο Ερμής είναι μία ανταγωνιστική ομάδα με εμπειρία στην Β΄ Εθνική και στόχο την επάνοδο στην Α2» ήταν τα λόγια του νεαρού Forward του ΓΑΣ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του κόντραρε στα ίσα και έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες.

«Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη και να μην δεχόμασταν κάποια καλάθια, καθώς κρατήσαμε χαμηλά το σκορ , το πήγαμε εκεί που θέλαμε αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες» επισήμανε ο Παλάσκας ο οποίος παραδέχθηκε πως τον πικραίνει το γεγονός πως δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό αλλά είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν τη συνέχεια και συγκεκριμένα το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Θεσσαλονίκη, όπου θέλουμε τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πολλούς νέους παίχτες μικρής ηλικίας» επισήμανε ο αθλητής του ΓΑΣ τονίζοντας πως οι συναθλητές του και αυτός επιθυμούν  να παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών και να μείνει ο ΓΑΣ στην κατηγορία.

Γιώργος Κυρούδης: «Δυνατό παιχνίδι σε μία όμορφη μπασκετικά ατμόσφαιρα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Γιώργος Κυρούδης, προπονητής του Ερμή Λαγκαδά. «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία δεμένη ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία από την περσινή επίτευξη της ανόδου και ξέραμε πως θα είχαμε μία όμορφη ατμόσφαιρα από το γεμάτο γήπεδο και χάρηκα για αυτό» τόνισε αρχικά ο προπονητής με καταγωγή από το Διδυμότειχο συμπληρώνοντας πως η ομάδα του είχε μεν τα ηνία στο  σκορ αλλά δεν μπόρεσε να ξεφύγει ποτέ στο σκορ και αυτό οφείλεται σε κάποιες λανθασμένες αντιμετωπίσεις στην άμυνα.

«Έχουμε δρόμο ακόμα, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και πλέον κοιτάμε τον Ολυμπιακό. Ήταν κίνητρο και για τις δύο ομάδες να παίξουν απέναντι στον Ολυμπιακό ακόμα και αν βρίσκεται στην Α2» παραδέχθηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων τονίζοντας πως και οι δύο ομάδες έχουν έμπειρους αθλητές αλλά και νέους σε ηλικία με διάθεση για δουλειά.

Κλείνοντας τόνισε πως στόχος του Ερμή είναι να βρίσκεται πάντα ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.