Στην Κομοτηνη τα τελικα του 36ο Πανελληνιο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου Δικηγορικων Συλλογων

Απαρατήρητα

Ένας εκ των μεγαλύτερων θεσμών του δικηγορικού κόσμου θα διοργανωθεί στην Κομοτηνή, αυτός της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.
 
Τα τελικά θα φιλοξενηθούν στην Κομοτηνή το καλοκαίρι του 2020 και σύμφωνα με τους διοργανωτές θα συμπέσει με τις γιορτές της απελευθέρωσης, τα «Ελευθέρια» ενώ θα συγκεντρωθούν περί των 400 δικηγόρων από όλη την Ελλάδα με σκοπό να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά και να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους. 

Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του 36ου Π.Π.Π.Δ.Σ Κομοτηνή 2020 αναφέρει: 

Με μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό αλλά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε επισήμως την ανάληψη του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.

Στόχος όλων εδώ στη Ροδόπη, με τη φετινή μας προσπάθεια να διατηρήσουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο του θεσμού, προκειμένου να συμμετάσχουν και άλλοι σύλλογοι και άλλοι συνάδελφοι, αλλά και όσοι ήδη συμμετέχουν να απολαμβάνουν κάθε αγωνιστικό ή εξωαγωνιστικό λεπτό της διοργάνωσης. Σε αυτή μας την προσπάθεια θα κάνουμε σωστές και λάθος επιλογές, θα πάρουμε σωστές και λάθος, δύσκολες και εύκολες αποφάσεις και ζητούμε από όλους τους συμμετέχοντες συναδέλφους, αν όχι να τις στηρίξουν, να τις σεβαστούν, αντιλαμβανόμενοι πως κάθε Διοργανωτής Σύλλογος πράττει πάντα για την πρόοδο του θεσμού και την καλύτερη και μεγαλύτερη συμμετοχή.
 
Συνάδελφοι, καλή δικαστική και ποδοσφαιρική χρονιά !
Ας φροντίσουμε όλοι μας για ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Καλή αντάμωση στην ακριτική και φιλόξενη Κομοτηνή.
 

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του 36ου Π.Π.Π.Δ.Σ Κομοτηνή 2020

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.