Τέσσερις συνδυασμοί και ένας μεμονωμένος υποψήφιος συμμετέχουν στις εκλογές του ΤΕΕ Θράκης

28.09.2019 11:54

Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Λιγότεροι θα είναι οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Μηχανικών της Θράκης στις επερχόμενες εκλογές του ΤΕΕ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, μιας και από τους έξι που κατήλθαν στις προηγούμενες εκλογές, φέτος θα συμμετέχουν τέσσερις, σύμφωνα με το Πρακτικό της Ειδικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-Θράκης, κατά την οποία ανακηρύχθηκαν οιυποψήφιοι για ανάδειξη αιρετών μελώνστην Αντιπροσωπεία και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ-Θράκης.
 
Έτσι κατέρχεται ο συνδυασμός Ανεξάρτητοι Μηχανικοί του ΤΕΕ Θράκης, ο Συνδυασμός Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, που είχε επικρατήσει στις προηγούμενες εκλογές και με την οποία κατέρχεται ξανά ο νυν πρόεδρος κ. Δημήτρης Λουρίκας, η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών και η Συμμαχία για ένα Προοδευτικό ΤΕΕ. Ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Αργύρης Πλέσιας, κατέρχεται ως μεμονωμένος υποψήφιος.
 
Να σημειωθεί πως τόσο οι συνδυασμοί ΑΡ.ΑΓ.Ε.Σ., Αριστερή Αγωνιστική Ενωτική Συσπείρωση Θράκης, όσο και Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών για το ΤΕΕ Θράκης δεν θα κατέλθουν σε αυτές τις εκλογές, ενώ και ο Συνδυασμός των Ανεξάρτητων Μηχανικών έχει πολύ λιγότερους υποψηφίους από την προηγούμενη φορά σε Ροδόπη και Έβρο.
 
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine