Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Rambo: Τελευταίο αίμα» και «Ad Astra» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Mία νέα ταινία περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για την περιπέτεια «Rambo: Τελευταίο αίμα» που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
 
Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται το θρίλερ «Ο φύλακας άγγελος έπεσε» με τους Τζέραρντ Μπάτλερ και Μόργκαν Φρίμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η δραματική «Ad Astra» με τον Μπραντ Πιτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και το δεύτερο μέρος των ταινιών τρόμου «Το Αυτό».
 
Τέλος, μόνο το Σαββατοκύριακο θα προβάλλεται ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους, όπως η ταινία animation «Angry Birds 2» και η επίσης animation «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2».
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:
 
Rambo: Τελευταίο αίμα
(20:00 και 22:00, Σάββατο-Κυριακή μόνο 20:00 και 21:30)

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο. Τώρα, ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης κι αίματος.
 
Ad Astra
(21:20)

Ο αστροναύτης Ρόι Μακ Μπράιντ (Μπραντ Πιτ) ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.

Ο φύλακας άγγελος έπεσε
(21:00)

Ύστερα από μια συγκλονιστική απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Άλαν Τράμπουλ (Μόργκαν Φρίμαν), ο έμπιστός του μυστικός πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ) κατηγορείται αδίκως και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.
 
Το Αυτό Κεφάλαιο 2
(20:30)

Το κακό κάνει και πάλι την εμφάνισή του στο Ντέρι, καθώς ο σκηνοθέτης Άντι Μουσκιέτι αποφασίζει να επανενώσει τα μέλη του Losers Club (Λέσχη των Αποτυχημένων) —ενήλικες πλέον—  στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 είναι το σίκουελ της ταινίας «IT» που έσπασε τα ταμία παγκοσμίως, σημειώνοντας εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 700 εκατομμύρια δολάρια. Το ΙΤ κατάφερε να επαναπροσδιορίσει και να υπερβεί τις κλασικές ταινίες θρίλερ, και έγινε το απόλυτο πολιτιστικό zeitgeist, καθώς και η ταινία τρόμου με τις καλύτερες επιδόσεις στα χρονικά. Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι, που ανήκει στην πολιτεία Μέιν. Οπότε, στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι.
 
Angry Birds: Η ταινία 2
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 19:10)

 
Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους  —τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ—, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια. Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει. Έχει απλώς εξελιχθεί σε πιο εξελιγμένες φάρσες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν, όμως, μια καινούρια εχθρός, ένας αετός που ακούει στο όνομα Ζέτα, απειλεί να καταστρέψει τα δύο νησιά, τα πουλιά και τα γουρούνια καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενωθούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο εκρηκτικός Ρεντ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού σου μπορεί να πρέπει να γίνει φίλος σου.

Μπάτε σκύλοι αλέστε 2
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 19:00)

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικιδίων και τι κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Illumination Κρις Μελεντάντρι και η μόνιμη συνεργάτης του Τζάνετ Χέλι δημιούργησαν το sequel της αγαπημένης μας κωμωδίας κινουμένων σχεδίων!

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.