Στοχευμενες και συντονισμενες δρασεις και πρωτοβουλιες κατα της επενδυσης χρυσου

Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας-Σαπών

Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών ενάντια στην προοπτική λειτουργίας χρυσωρυχείων στη Θράκη, που αναβαθμίζουν και θωρακίζουν τον αγώνα των θεσμικών παραγόντων και της κοινωνίας, αποφάσισε ομόφωνα στην προχθεσινή συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας-Σαπών.
 
Το σώμα υιοθέτησε το πρόσφατο ψήφισμα της διανομαρχιακής επιτροπής κατά των χρυσωρυχείων καθώς και σύνολο των προτάσεων του δημάρχου κ. Κ. Χαριτόπουλου.
 
Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών  σε συνεργασία με τους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και την ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας-Θράκης να αναλάβουν την κάλυψη των δαπανών των εξής δράσεων: 

  1. Την  ανάθεση σε έγκριτο νομικό γραφείο των νομικών προσφυγών σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο για το μπλοκάρισμα και την ματαίωση της αδειοδότησης.
  2. Την πρόσκληση και φιλοξενία έγκριτων δημοσιογράφων από  Αθήνα και  Θεσσαλονίκη για την ενημέρωση  τους αγώνες της τοπικής κοινωνίας στο πλαίσιο της διάχυσης σε πανελλήνιο επίπεδο.
  3. Την ενημέρωση των προέδρων και αρχηγών των πολιτικών κομμάτων καθώς επίσης και του Προέδρου της Δημοκρατίας και την στήριξη τους στους αγώνες μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.