Walk for Freedom: Πορεια ευαισθητοποιησης για το φαινομενο της συγχρονης δουλειας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κομοτηνή το Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Κομοτηνής και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, θα συμμετέχουν στο 6ο Διεθνές Walk For Freedom (Περπατάμε για την Ελευθερία), που θα διοργανωθεί για δεύτερη φορά στην πόλη της Κομοτηνής, με σκοπό να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για το φαινόμενο της σύγχρονης δουλείας.
 
Το 2018 πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 450 πορείες σε 50 διαφορετικές χώρες με χιλιάδες συμμετέχοντες συνολικά, ενώ πάνω από 70 εκατομμύρια άτομα ενημερώθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Φέτος, από την Ελλάδα θα συμμετέχουν η Αθήνα, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, η Δράμα, η Αλεξανδρούπολη, η Ξάνθη και η Κομοτηνή!

Σχετικά με την διοργάνωση της Κομοτηνής

Εγγραφή: Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στο Walk For Freedom (Περπατάμε για την Ελευθερία), θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στο https://bit.ly/2nLM8ze ή στα γραφεία του Κέντρου Europe Direct Κομοτηνής.
 
Ώρα και τοποθεσία: Οι συμμετέχοντες το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα συναντηθούν στα γραφεία του Europe Direct (Τσανακλή 15 – απέναντι από το καφέ Βαρόσι) στη 13:00 το μεσημέρι. Από εκεί, θα ξεκινήσουν και θα περπατήσουν, σιωπηλά, σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλον, προς την Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, κρατώντας πλακάτ.
 
Ενδυμασία: Οι συμμετέχοντες μπορούν να φορέσουν το μπλουζάκι της Α21 ή εναλλακτικά ένα απλό μαύρο μπλουζάκι. Το κόστος για το μπλουζάκι της Α21 θα είναι λιγότερο από 5 ευρώ. Η πληρωμή και παραλαβή θα γίνει στο σημείο συνάντησης την ημέρα της δράσης. Οι διοργανωτές συμβουλεύουν τους συμμετέχοντες να αποφύγουν να φέρουν μαζί τους σακίδιο πλάτης, έτσι ώστε οι περαστικοί να μπορούν να δουν το μπλουζάκι της Α21. Σε περίπτωση που έχει κρύο, κατά προτίμηση συστήνεται να φορέσουν μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από το μπλουζάκι της Α21.

Info

Για ερωτήσεις σχετικά με το Walk for Freedom στην Κομοτηνή, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] και στο τηλέφωνο 25310 82055

Σημειώνεται ότι ο βασικός σχεδιασμός της διαδρομής αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και την Τροχαία Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.