Συναντηση του βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Δημητρη Χαριτου με την Ενωση Αστυνομικων Υπαλληλων Ροδοπης

Η αναλυτική έκθεση προβλημάτων από τους εκπροσώπους και η προσδοκία συνεργασίας

Συνάντηση είχε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στο γραφείο του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Δημήτρης Χαρίτου με αντιπροσωπεία του Δ.Σ., αποτελούμενη από τον πρόεδρο και την γραμματέα, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.
 
Στη συζήτηση οι εκπρόσωποι των αστυνομικών παρουσίασαν με υπόμνημά τους τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, την ίδια στιγμή που οι ανάγκες μεγαλώνουν, λόγω της αύξησης των μεταναστευτικών ροών στο νομό, λόγω της λειτουργίας του μεθοριακού σταθμού Νυμφαίας και των άλλων υποχρεώσεων, όπως Εφετείο, μεταγωγές κρατούμενων από τις φυλακές κα. Παρουσίασαν επίσης αιτήματά τους, όπως υγιεινής και ασφάλειας αστυνομικού προσωπικού, επέκτασης και στους αστυνομικούς της Ροδόπης του επιδόματος των 100 ευρώ, αλλά και του δικαιώματος συνυπηρέτησης.
 
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης τους ευχαρίστησε για την αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα της ασφάλειας των πολιτών και τα ιδιαίτερα προβλήματα του κλάδου τους. Τους εξέφρασε την υποστήριξη του στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει για την προστασία των πολιτών της περιοχής και μάλιστα υπό δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές παρουσιάστηκαν.
 
Τέλος, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των αστυνομικών ότι από τη θέση του θα συμβάλλει στην προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους και προσβλέπει σε συνεργασία μαζί τους.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.