Το τριτο ημιχρονο της αναμετρησης του ΓΑΣ Κομοτηνη με την Ευκαρπια

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών

Με το πέρας της αναμέτρησης μίλησαν ο προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή κ. Νεοκλής Λεμονίδης και ο προπονητής της Ευκαρπίας κ. Χρήστος Νίκου, οι οποίοι στάθηκαν στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση.

Νεοκλής Λεμονίδης: «Η αμυντική μας επίδοση και κάποια διαιτητικά σφυρίγματα έκριναν την αναμέτρηση»

Ο τεχνικός του ΓΑΣ Κομοτηνή Νεοκλής Λεμονίδης στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν είχε καλή επίδοση στην άμυνα δεχόμενη κοντά στους 80 πόντους ενώ στάθηκε και στο κομμάτι της διαιτησίας «Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα και φάγαμε στην έδρα μας κοντά στους 80 πόντους» είπε ο έμπειρος τεχνικός εξηγώντας πως η ομάδα του έκανε βεβιασμένες επιθέσεις και εύκολα λάθη δεχόμενη στη συνέχεια εύκολα καλάθια. «Επίσης δεν μπορώ να μην σταθώ στα λάθη των διαιτητών, όπως το αντιαθλητικό που χρεώθηκε ο Λεχούδης ενώ είχαμε επίθεση και σε ένα επιθετικό φάουλ στο τέλος του αγώνα θα μπορούσε να δοθεί άνετα και να είχαμε την ευκαιρία να σημειώσουμε δύο βολές» συμπλήρωσε ο κ. Λεμονίδης. Παράλληλα ο προπονητής του ΓΑΣ σχολίασε και την δυναμική παρουσία του κόσμου, ευχαριστώντας για την στήριξη. «Ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να τον δικαιώσουμε στα επόμενα παιχνίδια» επισήμανε ο κ. Λεμονίδης τονίζοντας πως «κάναμε υπερπροσπάθεια παρά τις απουσίες». «Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά όπως είπα στα αποδυτήρια δεν θέλω κατεβασμένα κεφάλια, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του Νεοκλή Λεμονίδη που ήδη ξεκίνησε να καταστρώνει τα σχέδια ενόψει Φαρσάλων.

Χρήστος Νίκου: «Κρατάμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι με πολύ άγχος και για τις δύο ομάδες»

Από πλευράς Ευκαρπίας μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Νίκου, ο οποίος στάθηκε στην όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε το κοινό της Κομοτηνής. «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Τον ΓΑΣ τον ξέρουμε καθώς έχουμε τεθεί αντιμέτωποι τα τελευταία 3 χρόνια» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των φιλοξενούμενων, ο οποίος συνεχάρη στη συνέχεια  τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα. «Στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι. Εκατέρωθεν γίνανε πολλά λάθη τα οποία οφείλονταν στο άγχος για τη νίκη. Διαχειριστήκαμε καλύτερα και πήραμε ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι» ήταν η τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού από τον κ. Νίκου, ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κλείνοντας, ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας του αποκάλυψε πως «στόχος μας όπως και πολλών ομάδων είναι η παραμονή αλλά δικός μου στόχος είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.