Η διεξαγωγη της «Λευκης Νυχτας» απο τη σκοπια του κοσμου

Θετικά τα σχόλια για την φετινή διοργάνωση με τις παράλληλες εκδηλώσεις να δίνουν τον «παλμό»

Πλημμύρισε με κόσμο η αγορά της Κομοτηνής κατά την διάρκεια της «Λευκής Νύχτας», ο οποίος φάνηκε να υπήρξε ικανοποιημένος στην πλειοψηφία του. Ο «Παρατηρητής της Θράκης» κατά την διάρκεια της διοργάνωσης συνομίλησε με πολίτες αλλά και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη μας οι οποίοι έκαναν λόγο για μια «καταπληκτική πρωτοβουλία», που στάθηκε αφορμή έτσι ώστε να ψωνίσουν άλλα και να διασκεδάσουν. Ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν με τη μουσική και τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσιάστηκαν στο κέντρο της πόλης, γεύτηκαν τα κεράσματα που τους πρόσφεραν οι έμποροι και ψώνισαν από τα καταστήματα εκμεταλλευόμενοι τις καλές προσφορές και εκπτώσεις.

 

Αυξημένα τα σημεία δράσης με διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους

 
Αναφορικά με τα σημεία δράσης, μίλησε για περισσότερα -σε σύγκριση με πέρυσι- δρώμενα, τα οποία υπήρξαν διασκεδαστικά τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.
Οι Ξυλοπόδαροι, κλόουν, ακροβάτες κέντρισαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων που φρόντισαν να τους ακολουθήσουν σε διάφορα σημεία της πόλης. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό το οποίο σχολιάστηκε θετικά, ήταν η ευρεία γκάμα των μουσικών που ήχησαν σε όλη τη πόλη. Ο κόσμος επικεντρώθηκε στις πολλές και διαφορετικές μουσικές επιλογές που κάλυπταν όλα τα γούστα και έδωσαν μια «χροιά ζωντάνιας» στη βραδιά.

 

Ικανοποιημένοι από το ποσοστό των εκπτώσεων

 
Σχετικά με τις εκπτώσεις, δήλωσαν ικανοποιημένοι ως καταναλωτές από το ποσοστό τους, ωστόσο δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως «πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές και μεγάλες αγορές». Μαζική η προσέλευση κόσμου σε  καταστήματα-αλυσίδες που αδιαμφισβήτητα είναι περισσότερο ταυτισμένες με τις εν λόγω προωθητικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να επιδεικνύουν μεγαλύτερο βαθμό προσαρμοστικότητας και ετοιμότητας, εξαιτίας βεβαίως και των μεγαλύτερων περιθωρίων κέρδους που διαθέτουν. Σε κάθε περίπτωση, η πρωτοβουλία της Λευκής Νύχτας, στάθηκε αφορμή για αγορές που υπό άλλες συνθήκες  δεν θα πραγματοποιούνταν.


 
Εν κατακλείδι, η βραδιά της Λευκής Νύχτας αξιολογήθηκε θετικά από τον κόσμο, ο οποίος  δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος και πρόθυμος να στηρίξει  πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται προς όφελος και των επιχειρηματιών αλλά και των καταναλωτών. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.