Περασε σαν σιφουνας απο την Ξυλαγανη η Γρατινη

Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής 0-4

Σαν σίφουνας πέρασε από την Ξυλαγανή η Δόξα Γρατινής, που επικράτησε εύκολα  του Ορφέα με το εντυπωσιακό 0-4.

Η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς, έχοντας στην σύνθεσή της  τους Σιδηρόπουλο, Μυλωνά και Αντωνιάδη σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα με τον Πανθρακικό, άνοιξε το σκορ στο 28′ με όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ του Ερκάν με τον φορ της Γρατινής να έχει καλή ευκαιρία για το 0-2 στο 30′ αλλά το σουτ έδιωξε ο πορτιέρο του Ορφέα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι του Νίκου Κυνηγόπουλου προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αρχικά στο 50′ με σουτ του Πασχάλη, που έδιωξε ο πρώην συμπαίκτης του στην Δόξα Μπουτσακτσή και στο 56′ με σουτ του Γεωργιάδη που έδιωξε σε κόρνερ ο έμπειρος πορτιέρο της Γρατινής.

Στο 78′ ο Αντωνιαδης έδωσε στην άλλη αλλαγή και συγκεκριμένα στον Σταμπουλή και αυτός στον Λάζαρο Στοϊνοβιτς, που με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 81′ σε ανατροπή του δραστήριου Αντωνιάδη ο Γιαννακιτσίδης με πέναλτι έκανε το 0-3 ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με σουτ ο Αντωνιαδης στο 87′ στο ντεμπούτο – επιστροφή μετά από 1,5 χρόνο στην Γρατινή.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Κυνηγόπουλος): Μουσταφά Σαλή, Γεωργιάδης, Γρηγοριαδης, Παπαγεωργίου, Βλάχος, Μπιλμπιλης (70 Χατζίδης), Μαρουντας (55′ Τοτονιδης), Κωνσταντής (64′ Τζελεπης), Πασχάλης, Ματζιουνης, Χατζηγεωργιου (80′ Οσμαν Χασαν)

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Ζ. Στοίνοβιτς): Εφτουν Μπουτσακτσή, Κακανουδης (64′ Σταμπουλης), Χ. Στοινοβιτς, Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Τροκανας, Γιαννακιτσιδης, Καλογρανάς, Μυλωνάς (46′ Καρακούσης), Ερκαν (78′ Αντωνιαδης), Λ. Στοινοβιτς

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.