Στον Νοτη Χαραλαμπιδη τα «ηνια» της ΔΕΥΑΚ

«Κύριος στόχος μας η συνέχιση με ταχύτερους ρυθμούς τη οικονομικής εξυγίανσης της Επιχείρησης»

Στον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Κομοτηνής προχώρηση στη συνεδρίαση της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την απόφαση η σύνθεση έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος Παναγιώτης (Νότης) Χαραλαμπίδης.
  • Μέλη-αιρετοί, οι: Μεσούτ Μεχμέτ (με αναπληρωματικό τον Ιωάννη Κυριαζή), Δημήτριος Καρασταύρου (με αναπληρωματική την Αναστασία Λιβεριάδου), Δημήτριος Πολιτειάδης (με αναπληρωματική την Κλεοπάτρα Στογιαννίδου), Λεβέντ Ισμαήλ (με αναπληρωματικό τον Θέμη Τζενετίδη), Ελένη Λαφτσή (με αναπληρωματικό τον Κοσμά Καραΐσκο), Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (με αναπληρωματική τη Δήμητρα Τσιμπιρίδου).
  • Μέλη-δημότες, οι: Κλεοπάτρα Τσίπη (με αναπληρωματικό τον Άγγελο Τσολακίδη), Ευφροσύνη Κλάδου (με αναπληρωματικό τον Βασίλη Καντέ).
  • Μέλος-εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ, ο Ηλίας Κωνσταντίνου (με αναπληρωματικό τον Στέφανο Μπακιρτζή).
  • Μέλος-εκπρόσωπος του ιατρικού συλλόγου Ροδόπης, ο Δημήτριος Γυμνόπουλος (με αναπληρωματική την Αναστασία Γεωργουλίδου).

Νότης Χαραλαμπίδης: «Θα δώσουμε όλο το σφρίγος και όλες τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης και της Επιχείρησης»

Σε δηλώσεις του μετά τον ορισμό του ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ τόνισε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον δήμαρχο Κομοτηνής για την τιμή που μου επιφύλαξε. Έχω απόλυτη συναίσθηση του βάρους της ευθύνης, το οποίο επωμίζομαι. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι θα κάνουμε -και η διοίκηση και οι εργαζόμενοι- το ανθρωπίνως δυνατό ώστε όλο αυτό το έργο που έχει γίνει από την προηγούμενη διοίκηση και αφορά κυρίως στη δρομολόγηση πολύ σημαντικών έργων, προϋπολογισμού εκατομμυρίων, θα ολοκληρωθεί ομαλά τα επόμενα χρόνια.

Θέτω ως κύριο στόχο, τη συνέχιση με ταχύτερους ρυθμούς τη οικονομικής εξυγίανσης της Επιχείρησης. Η ΔΕΥΑΚ είναι η μεγαλύτερη Επιχείρηση του δήμου Κομοτηνής και φυσικά αφορά στο πολυτιμότερο δημόσιο αγαθό, που είναι το νερό. Και εγώ αλλά και όλοι θα δώσουμε όλο το σφρίγος και όλες τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης και της Επιχείρησης. Σε αυτό θα με βοηθήσει και η μικρή εμπειρία που είχα κατά τα προηγούμενα χρόνια ως αντιπρόεδρος της Επιχείρησης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.