Αερας Νεας Υορκης στην «Μαρμελαδα»

Με την υπογραφή της «τζαζ» η έναρξη της χειμερινής σεζόν για το κατάστημα

Ο Ari Hoenig, ντράμερ της τζαζ, συνθέτης και εκπαιδευτικός γνωστός για την ασυνήθιστη και έντονη προσέγγιση του στο drumming, βρέθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο  «Μαρμελάδα Wine bar» όπου πραγματοποίησε live εμφάνιση παρέα με τους Γιάννη Παυλίδη στην κιθάρα και Λάκη Τζίμκα στο κοντραμπάσο.
 

Ο AriHoenig

 
Ο Ari,  είναι ευρέως γνωστός για τη μουσική στην οποία παίζει και τη μοναδική του ικανότητα να τροποποιεί το βήμα ενός τυμπάνου χρησιμοποιώντας ακόμη και μέρη του σώματός του (όπως τα χέρια και οι αγκώνες του). Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική, μπορεί να παίξει οποιοδήποτε σημείωμα στη χρωματική κλίμακα, ουσιαστικά οποιοδήποτε μελωδία. Ο τεχνίτης της Τζαζ, έχει ηχογραφήσει 12 cd, ενώ έχει γράψει και δημοσιεύσει 3 εκπαιδευτικά βιβλία, 4 εκπαιδευτικά DVD και ένα βιβλίο τραγουδιών. Το συγκρότημά του Ari Hoenig πραγματοποιεί περιοδείες σε όλο τον κόσμο που προβάλλονται κάθε εβδομάδα στη θρυλική τζαζ λέσχη «Smalls» στην Νέα Υόρκη.
 

Η «ενέργεια» της εμφάνισης

 
Ο αυτοσχεδιασμός της γενέτειρας της μουσικής «Τζαζ» , οι φιλικά διακείμενοι μουσικοί και ο ατμοσφαιρικός  χώρος, συνέθεσαν ένα ιδιαίτερο για τα δεδομένα της πόλης κλίμα, με τον κόσμο που παρευρέθηκε να απολαμβάνει τη δεξιοτεχνία των μουσικών σε τέτοιο βαθμό, που ζήτησε «συνέχεια στο πρόγραμμα», έπειτα από το πέρας του.
 

Εν αναμονή κι άλλων αντίστοιχων live εμφανίσεων

Πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει το ατμοσφαιρικό event, που σήμανε την έναρξη της χειμερινής σεζόν για το κατάστημα, όπως είπε στον «ΠτΘ» ο ιδιοκτήτης της «Μαρμελάδα» κ. Γιώργος Αϋφαντής, ο οποίος συμπλήρωσε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες εμφανίσεις που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.