Τις εγκαταστασεις του Συλλογου ΑμεΑ «Αγιοι Θεοδωροι» επισκεφθηκε ο Πανθρακικος

Αντιπροσωπεία των «πράσινων» πέρασε ένα όμορφο πρωινό με τους ανθρώπους του συλλόγου

Ένα διαφορετικό πρωινό πέρασε αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού, που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και πέρασε όμορφες στιγμές με τους Ωφελούμενους τους Συλλόγου.
 
Συγκεκριμένα οι Θανάσης Κυριαλάνης, Ζήσης Νάνος και Παναγιώτης Καρασιούνας έπαιξαν, μίλησαν και αφιέρωσαν ένα όμορφο πρωινό με τους ανθρώπους του συλλόγου, που αγκάλιασαν τα παιδιά -μεταφορικά και κυριολεκτικά- δείχνοντας τους όλη την αγάπη.
 
Την αντιπροσωπεία συνόδεψε ο πρόεδρος του Πανθρακικού κ. Μπάμπης Σακάρης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Βασίλης Στοάκης με τους ανθρώπους της ομάδας να προσκαλούν όλα τα μέλη του Συλλόγου τόσο στις εντός έδρας αναμετρήσεις όσο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, τονίζοντας πως ο Πανθρακικός θα βρίσκεται στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.
 
Αφού ολοκληρώθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας που στήθηκε στο ποδοσφαιρικό γηπεδάκι στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου, όλοι μαζί φώναξαν δυνατά «Πανθρακικός» ενώ ακολούθησε ανταλλαγή δώρων με τον κ. Σακάρη να δίνει σαν ενθύμιο μία φανέλα της ομάδας μας, ένα κασκόλ και δύο μπάλες ενώ έγινε αποδέκτης ενός πολύ όμορφου ημερολογίου του Συλλόγου.
 
Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν πως η συνεργασία τους θα είναι στενή και θα υπάρχει εκ νέου συνάντηση στο άμεσο μέλλον.
 

Λίγα λόγια για το Σύλλογο  Μέριμνας ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι»

 
O Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ  ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1981 από γονείς Ατόμων με Αναπηρίες νοητικής υστέρησης και ευαισθητοποιημένους πολίτες του Ν. Ροδόπης.

Είναι Φιλανθρωπικός Σύλλογος ενταγμένος στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού  Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και, ειδικότερα, στο Εθνικό Μητρώο Ιδιωτικών Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, πιστοποιημένος ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.
 
Είναι τακτικό μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Σ.ΑμεΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ). Απαριθμεί πάνω από300 μέλη και αναγνωρίζεται ως ο πλέον βασικός και μοναδικός Σύλλογος παροχής υπηρεσιών στον Νομό Ροδόπης, σε ενήλικα ΑμεΑ νοητικής υστέρησης.

Εξυπηρετεί σήμερα 40 ενήλικα μέλη με βαριά νοητική υστέρηση (σύνδρομο Down, διάχυτη νοητική αναπτυξιακή διαταραχή, αυτισμό κ.λπ), συνεχώς αυξανόμενα, λόγω των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.