Τα νεα «χειμερινα» Cocktails της «Μαρμελαδας»

Οκτώ signature προτάσεις σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε

“Think Global, Act Local” είναι η νέα παγκόσμια τάση του χώρου της ζυθεστίασης, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ένα «μότο» που μεταφράζεται στην ανάδειξη των γεύσεων και των αρωμάτων κάθε τόπου ως πρωταγωνιστές «συνταγών» που όμως χρησιμοποιούνται και έχουν αγαπηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά «προσαρμόζονται» ανάλογα το μέρος και την περίσταση.
 

Και όταν μιλάμε για τον τομέα του bartending η καλύτερη δυνατή ευκαιρία δοκιμής νέων «συνταγών» προσφέρεται μέσω των cocktails, που μπορεί στο μυαλό μας να συνδέονται περισσότερο με το θέρος, τον ήλιο και την θάλασσα, ωστόσο έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό και κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών.
 

Ακολουθώντας το παράδειγμα αυτό το «Μαρμελάδα» Wine Bar  δημιούργησε και παρουσίασε, την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου, στο κοινό της Κομοτηνής τον κατάλογο των χειμερινών της cocktails, βασικά συστατικά των οποίων είναι εκλεκτά αποστάγματα και άριστες πρώτες ύλες, άκρως ταιριαστές με την εποχή.
 

Οκτώ «χειμερινά» “signature”cocktails, πρωτότυπα αλλά και παραλλαγές κλασικών και αγαπημένων, με βάση το ρούμι, το ουίσκι – που έχει την τιμητική του στα χειμωνιάτικα κρύα – την βότκα, το τζιν και μία προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από ποιοτικά και ιδιαίτερα αποστάγματα.

Όλα σε premium «εκδόσεις», ευφάνταστα συνδυασμένα με «νότες» ξηρών καρπών, εξωτικών και μη φρούτων, σοκολάτας και μπαχαρικών έκαναν «πρεμιέρα» στο ανανεωμένο χώρο του μαγαζιού, υπό τους ήχους του Dj Diamond που έδωσε τον απαραίτητο τόνο.
 

Η πρεμιέρα μπορεί να στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο για όσους δεν καταφέρατε να δώσετε το «παρών» οι προαναφερθείσες δημιουργίες θα σερβίρονται καθ’ όλη την διάρκεια των επόμενων μηνών, για όσους επιθυμούν να προσφέρουν μία ή και περισσότερες νέες γευστικές εμπειρίες στον ουρανίσκο σας.
 

Στον ανανεωμένο χώρο της «Μαρμελάδας» η οποία παραμένει πιστή στον all day χαρακτήρα της, τη φιλοσοφία, τις γεύσεις και τα αρώματά της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.