Εκθεση της Κομοτηναιας Αννας Κερτενη στην Αθηνα

Απαρατήρητα

Μία ακόμα περίπτωση ενός νεαρού παιδιού από την Κομοτηνή, της  Άννας Κερτένη, που ανοίγει τα φτερά της εκτός των ορίων της Ροδόπης, γνωστοποίησε δια των socialmediaτου ο συμπολίτης μας Τέλης Κελεσίδης. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος αναρτώντας και το σχετικό event η Κομοτηναία Άννα πραγματοποιεί την πρώτη της ατομική έκθεση στη γκαλερί “PLATAION 56 ART” στο Μεταξουργείο.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι στις 3 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρεται και στις πληροφορίες του eventοι επιρροές της δημιουργού προέρχονται από Dali , Graffitiart, Basquiat, Keithharing, Goya, και Kadinsky.
 
Μάλιστα  ένα από τα κύρια στοιχεία της τέχνης της Άννας Κερτένη είναι τα τρίγωνα, τα οποία όσοι επισκεφτούν την έκθεση θα βρουν κρυμμένα σε όλα πλην δύο έργα της.
 
«Μέσα σε liquid και ελεύθερα στοιχεία, τα τρίγωνα εμφανίζονται με αιχμηρότητα και αυστηρότητα, δημιουργώντας αντιθέσεις οι οποίες εντάσσονται αρμονικά και συμπληρώνουν τη σύνθεση. Πως θα ήταν ο κόσμος άραγε χωρίς αντιθέσεις;  Η τεχνική είναι γραμμική σχεδίαση με μελάνι η μολύβι και έπειτα ψηφιακή επεξεργασία» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
 
Όπως γράφει και ο κ. Κελεσίδης, όσοι βρίσκεστε στην Αθήνα το συγκεκριμένο διάστημα μπορείτε να απολαύσετε τα έργα της, ενώ οι υπόλοιποι θα αναμένουμε την αντίστοιχη διοργάνωση στην πόλη μας, η οποία ευελπιστούμε πως δεν θα αργήσει. Ν.Β.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.