Το «χρυσο» Δενδρακι των Σαπων

Φωταγωγήθηκε σε συνέχεια των δράσεων της δημοτικής αρχής για την εκ νέου ανάδειξή του

Συνέχεια στις δράσεις ανάδειξης μίας εκ των ομορφότερων γωνιών των Σαπών έδωσε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών, φωταγωγώντας τον πάλαι ποτέ πράσινο πνεύμονα του οικισμού και σημείο συνάντησης μικρών μεγάλων, το περιαστικό δάσος «Δενδράκι».

Όπως κατέγραψε με τις φωτογραφίες του ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρησή τους, το Δενδράκι φωταγωγήθηκε αποκτώντας πλέον τις βραδινές ώρες όψη «χρυσού», την οποία μάλιστα σχολίασε ο «φωτογράφος» συνοδεύοντας το σχετικό φωτογραφικό υλικό που έγινε ανάρπαστο στα social media με την λεζάντα «Ο Μόνος χρυσός στην περιοχή μας».

Η ανάδειξη του εν λόγω πάρκου που για πολλά χρόνια είχε εγκαταλειφθεί με ότι αυτό συνυφαίνεται για την εικόνα του και η επαναφορά στου στην πρότερη κατάστασή του, όταν και αποτελούσε την καρδιά των Σαπών και για ψυχαγωγικούς λόγους, αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων διαχρονικά.

Η νέα δημοτική αρχή ξεκίνησε τις προσπάθειές της λίγους μήνες πριν με δράσεις καθαρισμού, κλαδέματα και λοιπές διαμορφώσεις και συντηρήσεις των διαδρομών του αλλά και των δρόμων στα πέριξ αυτού,  ενώ και ο φωτισμός αποτελεί συνέχεια των παρεμβάσεων αυτών, που θα συνεχιστούν και έχουν ως στόχο τη καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των υφιστάμενων χώρων αναψυχής και δημιουργικής  έκφρασης των πολιτών.
 
Το «χρυσό» Δενδράκι των Σαπών κάνει επιτέλους τα απαραίτητα βήματα για την ανάκτηση της παλιάς του αίγλης. Εν αναμονή της συνέχειας… ανυπομονούμε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.