Για την σπουδαιοτητα της εκπαιδευσης συζητησαν στις Σαπες

Πολλαπλά ωφέλιμη για γονείς και παιδιά η ενημερωτική ημερίδα που έλαβε χώρα στο Κέντρο Κοινότητας

Ο ρόλος και η σπουδαιότητας της εκπαίδευσης στην ζωή των ανθρώπων αποτέλεσε το θέμα ενημερωτικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Τετάρτης, 4 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Κοινότητας των Σαπών.

Στην ημερίδα συμμετείχαν γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα κοινωνικής συνοχής, πολιτιστικών δράσεων και εθελοντισμού, κ. Ολυμπία Λούρμπα καθώς και το προσωπικό του κέντρου κοινότητας, ενώ το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του εξήρε την αξία της εκπαίδευσης στη ζωή του ανθρώπου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν ο ρόλος και η σπουδαιότητα της εκπαίδευσης καθώς και ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην ανατροφή των παιδιών, ενώ μέσα από τη συζήτηση προέκυψαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στο σχολείο, αλλά και οι γονείς, στην υποστήριξη των παιδιών τους σε μαθησιακό επίπεδο.

Επιπρόσθετα, οι γονείς ενημερώθηκαν για τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, που παρέχονται από την εκπαιδευτικό του κέντρου και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την συμμετοχή των παιδιών τους σε αυτά.

Τέλος δόθηκαν στους γονείς για την υποστήριξη της φοίτησης των παιδιών τους, σχολικά είδη.
    

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.