Ο Ουρανός θα λάμψει τα Χριστούγεννα στην Καβάλα

08.12.2019 13:28

Με το χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα που ετοιμάζει η δημιουργική εθελοντική ομάδα «ACTION TEAM»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Η δημιουργική εθελοντική ομάδα «ACTION TEAM» φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους πραγματοποιώντας το χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα «ΛΑΜΠΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ».
 
Όπως τονίζουν, όλοι μαζί θα γεμίσουν τον ουρανό της πόλης φωτεινές ευχές, με την συνοδεία μουσικής από το αγαπημένο δημοφιλές συγκρότημα «KINGS». Από την εκδήλωση δεν θα λείπουν οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς τους φίλους, αφού θα πραγματοποιηθούν θεματικά καλλιτεχνικά εργαστήρια.
 
Την εκδήλωση θα συντροφεύει από την θάλασσα το εντυπωσιακό ιστιοφόρο «ALALUM» στολισμένο με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια τα οποία θα φωτίσουν ολόκληρο το λιμάνι της πόλης και θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα. Τέλος, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, με την είσοδο να είναι Ελεύθερη.
 
Η Ομάδα ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας για την ουσιαστική υποστήριξη του, τον «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ» για την σημαντική συνδρομή του, τις ομάδες «BLACK SALT YACHTING» και «ALALUM SAILING TEAM» για την παραχώρηση του σκάφους.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine