«Πολιτικη Επικοινωνια: αναλυση, ΜΜΕ, Κινδυνοι»

Εκδήλωση από την Αντιπροσωπεία Κομοτηνής του ΕΟΠΕ

Η Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτική Επικοινωνία: ανάλυση, ΜΜΕ, Κίνδυνοι».
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στηνΑίθουσα Α’, στον δεύτερο όροφο του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι εξής:

Ο Δρ. Βενέτης Κανακάρης, Επίκουρος σε Ασφάλεια Πληροφοριών και IoT (Internet of Things), ο οποίος θα εισηγηθεί για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως πομποί πολιτικού λόγου και πολιτικής επικοινωνίας,
 
Όσον αφορά τη δημοσιογραφική παρουσία: στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο κ.Σταύρος Φανφάνης, εκδότης – διευθυντής Δ.Ο. στο «Χρόνο», που θα εισηγηθεί για τη ραδιοφωνία της πολιτικής και την επικοινωνία του λόγου καθώς και η κ. Νατάσσα Βαφειάδου, εκδότρια-δημοσιογράφος από τον “Παρατηρητή της Θράκης”, που θα μιλήσει για την Πολιτική Επικοινωνία, μέσω του Τύπου.
 
Επίσης , στους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης ανήκουν: ο κ.Θεράπων  Φάκας, Life & Business coach – εξωτερικός συνεργάτης ΔΑΣΤΑ, με θέμα ομιλίας την Πολιτική Επικοινωνία, από την πλευρά του δέκτη καθώς και ο κ. Χρήστος Δερβεντλής, Πολιτικός Επιστήμονας, Υπεύθυνος Τεχνολογικών Μέσων Ενημέρωσης και Σύμβουλος GDPR στο Europe Direct Κομοτηνής, Φοιτητής ΔΠΜΣ “Δίκαιο και Πληροφορική”, που θα αναλύσει τις οδηγίες της ΑΠΔΠΧ (Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τα προσωπικά δεδομένα και την πολιτική επικοινωνία).
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.