Επισκεψη Οντερ Μουμιν στην Πρυτανεια ΔΠΘ

Συμφωνία για ανάπτυξη μιας σειράς κοινών δράσεων

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οκταϊ Γιαλούτς, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη.
 
Μέσα σε κλίμα συνεργασίας και συστράτευσης, ο κ. Μουμίν και ο κ. Πολυχρονίδης συμφώνησαν:
 

  • για λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου το 2020 στον Ίασμο σε συνεργασία ΔΠΘ – Δήμου Ιάσμου,
  • για ανάληψη πρωτοβουλιών από κοινού για την επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων,
  • για κοινές δράσεις σε συνεργασία Δήμου Ιάσμου, ΔΠΘ, ΚΤΕΛ και Αστικού  ΚΤΕΛ για την προσέλκυση και την προσέλευση των φοιτητών στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου Ιάσμου με σκοπό την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη οι Αντιπρύτανεις Ζωή Γαβριηλίδου και Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος. Ο Πρύτανης του ΔΠΘ, Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, ευχαρίστησε τον Οντέρ Μουμίν για την επίσκεψή και ευχήθηκε να διευρυνθεί η συνεργασία Πανεπιστημίου – Δήμου Ιάσμου.
 

Πρόσκληση για εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ιάσμου

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών, στο πλαίσιο που προαναφέρθηκε, έχει αρχίσει να υλοποιείται ήδη με τον δήμο Ιάσμου να απευθύνει πρόσκληση προς τους νέους του τόπου να συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο που θα υλοποιηθεί μάλιστα δωρεάν.
 
Όπως επισημαίνει ο δήμος Ιάσμου σε σχετική του ανακοίνωση, τα μαθήματα θα παρέχονται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και προορίζονται για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή το συντομότερο δυνατόν.
 
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6933398753 και 25343-50100.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.