Οι παικτες του Πανθρακικου σας καλουν να ενισχυσετε το Κεντρο Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας Κομοτηνης

Προσκλητήριο συμμετοχής από τους Σωτήρη Κεχαγιά, Θανάση Κυριαλάνη και Νίκο Παπαδόπουλο

Με κεντρικό μήνυμα «το Σάββατο παίζουμε και για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» οι παίκτες του Πανθρακικού καλούν το φίλαθλο κοινό της ομάδας να δώσει το παρών στον αυριανό αγώνα της απέναντι στην ομάδα της Δόξα Γρατινής γεμίζοντας την είσοδο του ΔΑΚ με είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως είχε ανακοινώσει η ομάδα λίγες ημέρες πριν ο αυριανός αγώνας έχει ενισχυτικό προς το έργο του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στόχο που δεν είναι  άλλος από την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους του κέντρου.

Οι Σωτήρης Κεχαγιάς, Θανάσης Κυριαλάνης και Νίκος Παπαδόπουλος στέλνουν μέσα από το βίντεο που ετοίμασα κάλεσμα συμμετοχής προς τον κόσμο της ομάδας για να γεμίσει με είδη πρώτης ανάγκης την είσοδο του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Όπως αναφέρουν το Σάββατο φέρνουμε μαζί μας κάποια από τα εξής προϊόντα και δείχνουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο: γάλατα μακράς διαρκείας, γάλατα εβαπορέ δεύτερης βρεφικής ηλικίας και βρεφικές πάνες (Νο: 2-6), είδη υγιεινής(σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και σφουγγάρια μπάνιου), είδη καθαριότητας και απορρυπαντικά. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.