Οι μικροι συμπολιτες μας εχουν φωνη και ο Γ. Γκαρανης την ακουει

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής αποδέχθηκε την πρόσκληση για συνάντηση με μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, επισκέφτηκε το 11ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση, που του απέστειλαν οι μικροί μαθητές της Γ΄ τάξης του.

Στο πλαίσιο του μαθήματος της μελέτης Περιβάλλοντος και στην ενότητα «Ζούμε μαζί», οι μαθητές συζήτησαν με τις δασκάλες τους μια σειρά θεμάτων, που αναφέρονταν στη λειτουργία του Δήμου και στα προβλήματα που υπάρχουν, σε σχέση με την καθημερινότητα της πόλης μας. Κάλεσαν, λοιπόν, με έγγραφη πρόσκληση τον Δήμαρχο Κομοτηνής να έρθει στο σχολείο τους και να συζητήσει μαζί τους για θέματα της πόλης μας και του σχολείου τους. Περίμεναν δε τον Δήμαρχο Κομοτηνής, όπως χαρακτηριστικά έγραψαν στην πρόσκλησή τους «με χαρά και ανυπομονησία» και τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα.

Ο Δήμαρχος συζήτησε μαζί τους όλα τα θέματα που του έθεσαν, αναλύοντάς τους εκτενώς όλη τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής. Οι μικροί μαθητές του έδωσαν μια γραπτή από αυτούς καταγραφή των σημαντικότερων προβλημάτων, που θεωρούν ότι χρήζουν επιδιόρθωσης και άμεσης αντιμετώπισης από πλευράς του Δήμου, καθώς και μια σειρά ζωγραφιών, που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι.

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους αυτή και για τη ζεστή τους υποδοχή και τους υποσχέθηκε  ότι θα φροντίσει να επιλυθούν άμεσα όλα τα προβλήματα, που του έθεσαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.