«Οι δυο Παπες» και «Η ναυμαχια του Μιντγουει» οι προτεινομενες ταινιες της εβδομαδας

Το κινηματογραφικό «μενού» της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για τη δραματική «Οι δύο Πάπες» με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόναθαν Πράις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και την επίσης δραματική «Η ναυμαχία του Μίντγουεϊ» σε σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ.
 
Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζονται να προβάλλονται η αστυνομική περιπέτεια «21 γέφυρες», η κωμική-μυστηρίου «Στα μαχαίρια» σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον, η ταινία animation «Ψυχρά και Ανάποδα 2» και η ρομαντική κομεντί «Last Christmas» με τους Εμίλια Κλάρκ και Χένρι Γκόλντινγκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Τέλος, το Σαββατοκύριακο θα προβάλλεται η ταινία animation «Γέτι ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

 

Η ναυμαχία του Μίντγουεϊ

(19:30, 20:30, 22:20)

Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ εξιστορεί μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού και ιαπωνικού στόλου, που έδωσε στις αμερικανικές δυνάμεις το προβάδισμα στο μέτωπο του Ειρηνικού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των αξιωματικών και των στρατιωτών, που χρησιμοποίησαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και τον ηρωισμό τους για να νικήσουν τον εχθρό, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Οι δύο Πάπες

(19:20 & 22:00)

Πίσω από τα τείχη του Βατικανού, ο συντηρητικός Πάπας Βενέδικτος (Άντονι Χόπκινς) και ο φιλελεύθερος μελλοντικός Πάπας Φραγκίσκος (Τζόναθαν Πράις) πρέπει να βρουν κοινό έδαφος για να συνεχίσουν την πορεία της Καθολικής Εκκλησίας.Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φερνάντο Μεϊρέγιες, γνωστός για τις ταινίες «Περί Τυφλότητος», «Ο Επίμονος Κηπουρός» και «Η Πόλη του Θεού». Μια ενδόμυχη ματιά στην ιστορική αυτή στιγμή για την Καθολική Εκκλησία με πρωταγωνιστές τους Άντονι Χόπκινς και Τζόναθαν Πράις σε ερμηνείες υψηλού επιπέδου που ήδη συζητιούνται για τα βραβεία Όσκαρ.

Ψυχρά και ανάποδα 2

(3D προβολή μεταγλωττισμένο μόνο Σάββατο-Κυριακή 18:00 και 2D Μεταγλωττισμένο 19:00, Σάββατο-Κυριακή και 17:20)

Η Έλσα και η Άννα θα χρειαστεί να αποκαλύψουν τα μυστικά ενός παρελθόντος που μοιάζει να απειλεί το μέλλον. Κάποιες φορές το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με την αλήθεια.

21 γέφυρες

(21:20)

Η ταινία ακολουθεί έναν ατιμασμένο ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία. Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του. Ο «Μαύρος Πάνθηρας» (Τσάντγουικ Μπόουζμαν) σε μία δυνατή αστυνομική περιπέτεια από τους παραγωγούς του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη».

Στα μαχαίρια

(21:40)

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie, με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan.
Με ένα all-star cast το ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ είναι μία διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της.

Last Christmas

(19:30)

Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της. H Κέιτ έχει καλή φωνή, τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star! Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου… και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλ, πρέπει να έχεις πίστη (Faith).

Γέτι ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων

(Mόνο Σάββατο-Κυριακή 17:10)
 
Η μεγάλη συμπαραγωγή των στούντιο της Dreamworks και των Pearl Studio Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάης μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!
Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.
 

 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.