Καταδιωξη για τη συλληψη διακινητη στο οδικο δικτυο Ξανθης-Καβαλας

Κλεμμένο από την Αττική το όχημα της διακίνησης

Συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας,  29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 

Στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στο επαρχιακό δίκτυο και στο ύψος του οικισμού Αυλή Καβάλας προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 29χρονος διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 5-12-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο. 

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.