Ζηστε μια διαφορετικη εμπειρια premium cafe!

Το νέο premium blend tierra colombia, μια συνεργασία της P. T. Beverage World με τον ιταλικό όμιλο παραγωγής Lavazza

Η νέα στρατηγική συνεργασία της P. T. Beverage World του ομίλου  Photos Photiades, με τον ιταλικό όμιλο παραγωγής αυθεντικού ιταλικού espresso Lavazza, σηματοδοτεί ένα, νέο φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης του ιταλικού brand στην Ελλάδα, αλλά και την δυναμικότερη παρουσία του πιο αγαπημένου espresso στην Ελληνική αγορά.

Η αρχή γίνεται από τον Έβρο και συγκεκριμένα από την Αλεξανδρούπολη, στο Cafe Eccentrico – Coffee | food | drink, σε συνεργασία με την Barista Lovers, αποκλειστικό διανομέα του espresso Lavazza για τους νομούς Έβρο και Ξάνθη!

Το Cafe Eccentrico δεν επιλέχτηκε τυχαία, αλλά συγκεκριμένα γιατί μόνο εκεί θα απολαύσετε σε αποκλειστικότητα, το πιο νέο premium blend tierra colombia, μία εξαιρετική ποικιλία 100% washed arabica, με νότες κόκκινων φρούτων, lime και γιασεμιού.

Την Τρίτη 17/12/19 το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία, να απολαύσετε, δύο νέα Coffee tales έκπληξη, δια χειρός της κυρίας Φωτεινής Βουγά,  Coffee Trainer της P. T. Beverage World

Γευστικό ραντεβού στο Cafe eccentrico, 14 Μαΐου 1, την Τρίτη 17/12/19 από τις 19:00 για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Πηγή: gnomionline.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.