Σε Χριστουγεννιατικο κλιμα και το Θρυλοριο

Στηρίζει και τους περιφερειακούς οικισμούς του ο Δήμος Κομοτηνής

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που διοργανώνει φέτος ο Δήμος Κομοτηνής, επιχειρεί να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα και σε περιφερειακούς οικισμούς του.

Έτσι, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Θρυλορίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου, «Η Κερασούντα και το Γαρς», άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του χωριού, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Κομοτηνής, παρουσία του Προέδρου και μελών του Τοπικού Συμβουλίου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών, της Προέδρου της ΔΚΕΠΠΑΚ, της Προέδρου και μελών του Πολιτιστικού συλλόγου και κατοίκων του οικισμού, το μήνυμα του εορτασμού μεταφέρθηκε και στο Θρυλόριο.
 Οι γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου παρασκεύασαν και πρόσφεραν παραδοσιακά κεράσματα στους παρευρισκόμενους, ενώ μικροί και μεγάλοι έφεραν στολίδια και στόλισαν το δέντρο.

 Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και δήλωσε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή «Αγάπης και χαράς, που πρέπει να διατρέχει ως πνεύμα το σύνολο του Δήμου Κομοτηνής». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.