85 αποφοιτοι αποχαιρετισαν τη Νομικη Σχολη(+Gallery)

Διεκόπη προσωρινά η τελετή κατόπιν απόφασης του Κοσμήτορος

Συνολικά 85 απόφοιτοι της Νομικής Σχολής Κομοτηνής, έδωσαν τον νενομισμένο όρκο το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου.
 
Παρουσία ακαδημαϊκού προσωπικού, συγγενών και φίλων των ορκιζομένων το κλίμα που διαμορφώθηκε διακρίθηκε από χαρά και συγκίνηση.

 

Ο  κοσμήτωρ της Νομικής Σχολής Κομοτηνής κ. Χρήστος Μαστροκώστας, συνεχάρη τους φοιτητές για την επιτυχία τους, επισημαίνοντας πως οι αγωνίες και οι κόποι που κατέβαλαν με την επιλογή τους να ακολουθήσουν τη νομική επιστήμη, έχουν δικαιωθεί.

 

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους γονείς, τους «μόνιμους συμπαραστάτες των φοιτητών στη ζωή» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ προσέθεσε πως «η μέρα αυτή, σηματοδοτεί την μέλλουσα ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία τους».

Ακολούθως, τόνισε πως η σχολή τους έχει θωρακίσει έτσι ώστε να ανταποκριθούν στον διαγωνισμό και  ανταγωνισμό σε επίπεδο εθνικό και διεθνές, παραθέτοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα φοιτητών με εξέχουσα επαγγελματική και ακαδημαϊκή πορεία. «Οι φοιτητές μας συμμετέχουν με επιτυχία στις εξετάσεις και τους διαγωνισμούς των δικηγορικών συλλόγων ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ, κατέχουν τις έδρες δικαστικών λειτουργών, κατέχουν τις έδρες σε διεθνείς οργανισμούς. Εύχομαι λοιπόν και η δική σας πορεία να έχει την ίδια επιτυχία, να έχετε μια καλή πορεία στη ζωή σας και προσωπική ευτυχία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαστροκώστας.

Να σημειωθεί πως από την τελετή δεν έλειψαν και αναπάντεχες εντάσεις, καθώς ο κοσμήτωρ της σχολής κ. Μαστροκώστας ανακοίνωσε τη διακοπή αυτής λόγω της ηχορύπανσης που προκάλεσε μερίδα παρευρισκομένων μέσω κορνών, μη σεβόμενοι τους κανόνες της τελετής και έπειτα από πολλαπλές επιπλήξεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.