Δράσεις και στην Κομοτηνή θέλει να διοργανώσει η Ε. Βόγλη ενόψει των 200 ετών της εθνικής παλιγγενεσίας

15.01.2020 21:10

Η καθηγήτρια του ΔΠΘ, μέλος της επιτροπής για την επέτειο του 1821, αναφέρθηκε στην πραγματοποίηση σεμιναρίου από το ΚΕΔΙΒΙΜ με άλλες δράσεις να ακολουθούν

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Δράσεις και στην Κομοτηνή, ενόψει του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, θέλει να διοργανώσει η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ κ. Ελπίδα Βόγλη, μέλος της Επιτροπής η οποία συστήθηκε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, για να διοργανώσει τις εκδηλώσεις της επετείου των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Όπως σημείωσε ήδη η επιτροπή έχει ξεκινήσει να λειτουργεί και ήδη υπάρχουν ιδέες και προτάσεις.

«Έχουμε ξεκινήσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα με την επιτροπή, νομίζω ότι θα καταβάλλουμε πολλές προσπάθειες και υπάρχει προθυμία να κάνουμε πολλά πράγματα» ανέφερε, σημειώνοντας πως ήδη έχει αποτολμήσει κάτι μικρό για το 1821 στην περιοχή μας, και ευελπιστεί πως θα γίνουν και άλλα.

Έτσι όπως ανέφερε σύντομα θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο στην περιοχή μας, από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του ΔΠΘ, το οποίο θα έχει σαν θέμα το 1821, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine