Τελη Ιανουαριου οι πρωτες προτασεις για τα 100 χρονια απο την επιτροπη του Δημου Κομοτηνης

Πολλές οι ιδέες για προτάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί, με τις δράσεις που θα αποφασιστούν τελικά να μοιράζονται σε όλο το έτος

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να πάρει τις πρώτες αποφάσεις για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο Δήμος Κομοτηνής για τα 100 χρόνια ενσωμάτωσης της περιοχής μας στον Εθνικό Κορμό, η επιτροπή που έχει συστηθεί για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με την πρόεδρό της κ. Σοφία Μενεσελίδου.
 
Όπως ανέφερε, οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην επιτροπή είναι πάρα πολλές, με αρκετές διαφορετικές προσεγγίσεις για την επέτειο, και αυτή τη στιγμή γίνεται επεξεργασία για την διαμόρφωσή τους, ώστε η επιτροπή να μπορέσει να διαμορφώσει μια καλύτερη εικόνα για όσες θα κληθεί να επιλέξει.
 
Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από το πώς άλλες πρωτοβουλίες για τα 100 χρόνια, όπως η επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ που έχει πεδίο αναφοράς όλη την εορτάζουσα περιοχή, θα συνεργαστούν με το Δήμο, ίσως και συνδιοργανώνοντας, αν είναι εφικτό, κάποιες από αυτές.
 
Άλλωστε ορίζοντας των δράσεων δεν είναι οι μήνες που απομένουν μέχρι τα Ελευθέρια, όταν και θα κορυφωθούν οι εορτασμοί, αλλά όλος ο χρόνος, ώστε να υπάρχει και χρόνος για την διοργάνωση, αλλά και αυτές να μην αλληλοεπικαλύπτονται.
 
Το θετικό είναι πάντως, σύμφωνα με την κ. Μενεσελίδου, πως υπήρξε μεγάλη προθυμία από πολλές πλευρές να στηρίξουν, όπως μπορούν, τις δράσεις που τελικά θα διοργανώσει ο Δήμος, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.