Αλωσε την Ορεστιαδα η ΑΕ Κομοτηνης

Άθλος Ορεστιάδας - ΑΕ Κομοτηνής 1-3

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για το τμήμα βόλεϊ ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής μέσα στο 2020 καθώς επικράτησε στην Ορεστιάδα του τοπικού Άθλου με 3-1 διαψεύδοντας μέσα στο παρκέ διάφορες «Κασσάνδρες»  που κάνανε λόγο για κρίση και προβλήματα μέσα στην ομάδα.

Το σύνολο του Ηλία Κρεούζη παρουσιάστηκε εξαιρετικά διαβασμένο, προσηλωμένο στο πλάνο του προπονητή και αποτελεσματικό στα σημεία που χρειαζόταν για να πάρει μία καθαρή νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Παράλληλα στην μάχη των πάγκων, ο Ηλίας Κρεούζης κυριάρχησε του Παναγιώτη Τσιακμάκη κατα κράτος καθώς βγήκαν στο τάραφλεξ όλα όσα ήθελε ο τεχνικός της ΑΕ Κομοτηνής. 

Στο βασικό σχήμα ξεκίνησαν οι Αγγελής (διαγώνιος), Χρυσοστόμου, Δημητριάδης (Άκραίοι), Βλαχόπουλος (Πασαδόρος), Παπαγεωργίου και Κυριακίδης (Κέντρο) και Γεωργιόπουλος, Ποιμενίδης (Λίμπερο), οι οποίοι «έτρωγαν» σίδερα και έβγαλαν εκπληκτικό πρόσωπο. Με τον Δημητριάδη να ηγείται σε υποδοχή και επίθεση και τον Βλαχόπουλο να οργανώνει με μαεστρία το παιχνίδι, οι «Κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν τα πρώτα δύο σετ με 15-25 και 22-25.

Η απάντηση ήρθε από τους γηπεδούχους στο τρίτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-20 αλλά στο τέταρτο σετ η ΑΕ Κομοτηνής ήταν εξαιρετική επικρατώντας με άνεση και συγκεκριμένα με 25-13, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο για το 2020.

Αναλυτικά σε λίγο…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.