Ευριπιδης Στυλιανιδης: Η θωρακιση της Θρακης ταυτιζεται με την ενισχυση του 4ου Σωματος

Ο βουλευτής Ροδόπης συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο

Γόνιμη υπήρξε η επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και καλό του φίλο από τα παλιά Νίκο Παναγιωτόπουλο.
 
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που χρόνια τώρα παρακολουθεί συστηματικά από την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας του Κοινοβουλίου, αλλά και ως Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ 2013-2014 τα θέματα του Υπουργείου, αντάλλαξε απόψεις με τον Υπουργό για τα σχετικά ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ζήτησε τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση του 4ου Σώματος.
 
Ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία για τις άριστες επιλογές στελέχωσης των μονάδων, των Ταξιαρχιών και του 4ου Σώματος γενικότερα και διαχρονικά, ζητώντας να λαμβάνεται υπόψιν εκτός των άλλων και η εντοπιότητα, διότι έτσι στελεχώνονται με πληρότητα οι μονάδες, διευκολύνεται το μόνιμο προσωπικό και οι οικογένειες του, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα του στρατεύματος, αξιοποιείται η γνώση και το ενδιαφέρον στελεχών και εθελοντών για την ιδιαίτερη τους Πατρίδα, μειώνεται το λειτουργικό κόστος των Ενόπλων Δυνάμεων και αυξάνεται το δυναμικό των μάχιμων μονάδων.
 
Παράλληλα ο Βουλευτής Ροδόπης ευχαρίστησε το Στρατό για την κοινωνική του προσφορά στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης αναφερόμενος και στις τεχνικές παρεμβάσεις που συνεχώς κάνει το 4ο Σώμα για να διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων και να συμβάλει στην βελτίωση των υποδομών με φθηνότερο και γρηγορότερο τρόπο.
 
Ζήτησε δε να μελετηθεί το ενδεχόμενο να αναπτυχθούν στην περιοχή πρόσθετες εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες που θα ενισχύσουν περαιτέρω δημογραφικά και αναπτυξιακά τον τόπο και θα συμβάλουν στην ενδυνάμωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων, ιδιαίτερα στο Νόμο Ροδόπης που εμφανίζει κάμψη της καμπύλης στην δημογραφική ανάπτυξη του μετά τη δεκαετή κρίση.
 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά και ζήτησε από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη συστηματική επικοινωνία και συνεργασία για να επιτευχθούν γρηγορότερα οι κοινοί στόχοι.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.