Στον χορο των Θρακων η Φωφη Γεννηματα

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρέστη στο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου και χαιρέτησε την προσπάθεια που γίνεται στον τομέα της παράδοσης

Στον χορό του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου  η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην περιοχή.
 
Η κ. Γεννηματά εξήρε την προσπάθεια των παιδιών αλλά και των δασκάλων τους, μιας και μέσα από τα παιδιά συνεχίζεται η παράδοση , η ιστορία , ο πολιτισμός, και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμηθεί ο Θρακιώτικος Ελληνισμός σε όλη τη γη.
 
«Το 2020 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Θράκη, γιατί συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της στον Εθνικό κορμό, κάτι που πέτυχε ο Ελευθέριος Βενιζέλος δικαιώνοντας τις ελπίδες και τις προσδοκίες του λαού μας» σημείωσε.
 
Είναι όμως και μια χρονιά πολύ κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα, για αυτό και τόνισε για ακόμα μια φορά πως οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου θα πρέπει να συνεννοηθούν τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα, χαράζοντας μια εθνική γραμμή για να νιώσει ο Ελληνικός λαός ασφάλεια, σημειώνοντας πως «είναι καταστροφή να μας θεωρούν δεδομένους»
 
Στη Θράκη η καρδιά του Ελληνισμού χτυπά πιο δυνατά, τόνισε, θυμίζοντας σε όλους ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Γεννηματάς «ήταν πάντα συνδεδεμένοι με τη Θράκη, και αφοσιώθηκε ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες της ζωής του, για να στηρίξει τη βιομηχανική περιοχή. Έμαθα δίπλα του να έχω τη Θράκη στην πρώτη γραμμή τόσο του ενδιαφέροντος μου όσο και του ΚΙΝΑΛ» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.