Ενθαρρυντικο ξεκινημα στο 1ο Φιλανθρωπικο Τουρνουα Μπασκετ

Αθλητές και κόσμος απόλαυσαν την προσπάθεια

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φιλανθρωπικού Τουρνουά μπάσκετ, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή 16 ομάδων.

Στα πρώτα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, οι Sidream Team επικράτησαν των Farmer με 39-37 σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ενώ το βράδυ του Σαββάτου οι παλαίμαχοι του ΓΑΣ υπό των οδηγιών του Θέμη Κουκοβίνου επικράτησαν των 100 Kg+ με 65-43.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν άλλες 3 αναμετρήσεις με την Pharmathen να επικρατεί με 43-20 την ομάδα του AutoNetParts, τους Hunters να επικρατούν των Daltons με 37-22 και τους Netmet να κερδίζουν στις λεπτομέρειες την ομάδα του Ηχοδρομίου με 44-40.

Πρόκειται για μία όμορφη προσπάθεια, η οποία εκτός του φιλανθρωπικού χαρακτήρα και της προσφορά στην κοινωνία, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να δει ανθρώπους που αγαπάνε απλά το μπάσκετ να αγωνίζονται εντός του παρκέ.

Παράλληλα όμως δίνεται η δυνατότητα να έρθει πιο κοντά στο άθλημα κόσμος που για πολλούς λόγους απομακρύνθηκαν από τους συλλόγους της πόλης και έχουν προσφέρει πολλά, είτε ως αθλητές είτε ως παράγοντες αλλά και ως απλοί φίλαθλοι. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.