Οι κατοικοι του Στυλαριου μοιρασαν χαμογελα προσφορας

Προσέφεραν αίμα και έγιναν δωρητές μυελού των οστών

Σε τρόπο ζωής έχει εξελιχθεί η αιμοδοσία στο Στυλάριο Νομού Ροδόπης. Κάτοικοι του οικισμού προσήλθαν την Κυριακή, μαζικά για άλλη μια φορά να αιμοδοτήσουν σε μια δράση υπό τη σκέπη του Σωματείου Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης. Φέτος μάλιστα οι κάτοικοι δεν έμειναν μόνο εκεί αλλά εντάχθηκαν στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
 

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε στην αιμοδοσία της Κυριακής, είναι τα όσα έγραψε ο κ. Κώστας Δημητρακόπουλος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνική δικτύωσης:
 
«Στο Στυλάριο. Μέσα από χρόνια εθελοντικών Αιμοδοσιών. Που τα παιδιά που πρωτοξεκίνησαν να αιμοδοτούν στις Εθελοντικές Αιμοδοσίες είναι τώρα επιστήμονες και επαγγελματίες. Που οι τότε νέοι άνθρωποι τώρα προσφέρουν αίμα στη διπλανή καρέκλα αιμοδοσίας μαζί με το παιδί τους. Το Στυλάριο εξακολουθεί να παραμένει πεντακάθαρο, προσεγμένο, φιλικό, φιλόξενο. Εξακολουθεί να προσφέρει ό,τι περισσότερο μπορεί με την ίδια πάντα πρόθεση.

Φέτος οι άνθρωποι του Στυλαρίου έκαναν αίτηση να γίνουν δωρητές μυελού των οστών. Και μαθαίνοντας πόσο σπάνιο είναι να είναι συμβατοί εύχονταν ολόψυχα να ταιριάξει να σώσουν έναν άνθρωπο.

Ας μοιράσουμε σε όλους τα χαμόγελα της προσφοράς!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.