Ερχονται 2.909 προσληψεις στους δημους της χωρας

Στα «σκαριά» 6 προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ

Νέα προκήρυξη για πάνω από 2.900 προσλήψεις σε Δήμους θα εκδώσει το ΑΣΕΠ και είναι σε στάδιο επεξεργασία σύμφωνα με το Dikaiologitika News.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το νέο έγγραφο του ΑΣΕΠ στο στάδιο της επεξεργασίας αφού έχει ήδη έχει λάβει εντολή από το υπουργείο Εσωτερικών είναι νέα προκήρυξη για 2.909 προσλήψεις μόνιμων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε δήμους της χώρας.
 
Παράλληλα το ΑΣΕΠ θα εκδώσει ακόμη πέντε προκηρύξεις με στόχο οι περισσότερες να εκδοθούν σε ΦΕΚ μέσα στον Φεβρουάριο. Από αυτές ξεχωρίζουν οι προκηρυξεις για τις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ έρχεται και η προσκληση για τις προσληψεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ και Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
 

Το έγγραφο του ΑΣΕΠ

 
Πιο αναλυτικά οι προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις που παίρνουν σειρά για το Εθνικό Τυπογραφείο θα αφορούν:

– Προκήρυξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης ΤΕ.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΔΕ.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 240 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας. 

– Προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2.909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.