Ενημερωση για το νεο ασφαλιστικο και θεματα της ΤΑ στους εργαζομενους του Δημου Κομοτηνης

Από το μέλος της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ Βασίλη Πολυμερόπουλο που επισκέφτηκε το Δημαρχείο

Τους εργαζόμενους του Δήμου Κομοτηνής, ενόψει της κατάθεσης του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης το μέλος της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ κ. Βασίλης Πολυμερόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην πόλη μας.
 
Ο κ. Πολυμερόπουλος σημείωσε πως το ασφαλιστικό βρίσκεται στην άμεση επικαιρότητα αυτές τις μέρες και αναμένεται να κατατεθεί στις 10-11 Φεβρουαρίου στη Βουλή για να ψηφιστεί 10 μέρες αργότερα, για αυτό και βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θράκη. «Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιούμε περιοδείες για να αναδείξουμε τα προβλήματα, να κάνουμε ενημέρωση για τις πραγματικές συνθήκες που διαμορφώνονται σε συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό επίπεδο, αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο» ανέφερε.
 
Στο Δημαρχείο Κομοτηνής βέβαια βρέθηκε γιατί και ο ίδιος προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και θέλησε να ενημερώσει τους εργαζόμενους και για άλλα θέματα που άπτονται των δήμων, πέρα φυσικά από το ασφαλιστικό. «Θέλουμε να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, επειδή οδεύουμε στις 18 του μηνός για μια κινητοποίηση κυρίως για το ασφαλιστικό» σημείωσε, για να προσθέσει πως  περιμένουν να δουν αν η κινητοποίηση θα αφορά μόνο στο Δημόσιο ή σε πανεργατικό επίπεδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.