Δεν εγιναν δεκτες οι παραιτησεις Δημαση – Πετροπουλου απο την διοικηση του ΔΠΘ

Προς επίλυση οδεύει το πρόβλημα της Γραμματείας

Δεν έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις των κ.κ. Μαρία Δημάση και Ηλία Πετρόπουλου από την διοίκηση του ΔΠΘ.

Να υπενθυμίσουμε πως στα μέσα του Ιανουαρίου η πρόεδρος και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχιζόμενα προβλήματα της Γραμματείας του Τμήματος, λόγω υποστελέχωσης που δυσχεραίνει την γενικότερη λειτουργία του.

Για το ίδιο πρόβλημα, στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, φοιτητές του Τμήματος είχαν πραγματοποιήσει μαζική διαμαρτυρία στην Πρυτανεία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ζητώντας απαντήσεις για την καθυστέρηση της λειτουργίας της πλατφόρμας για τη δήλωση των μαθημάτων τους.

Αμφότερες οι παραιτήσεις δεν έγιναν αποδεκτές από τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της περιοχής μας, παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

«Η Διοίκηση προσπαθεί, ακούει, συγκινείται, εξελίσσεται και είναι ανοιχτή» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» το πρωί της Παρασκευής, 7 Φεβρουαρίου, επισημαίνοντας την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ αυτής και του Τμήματος για την ορθότερη δυνατή λειτουργία του.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.