Με… σκορδο υποδεχτηκε τον Προεδρο της Δημοκρατιας ο Συλλογος Πατεραδων

Απαρατήρητα

Μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, να περιορίστηκε στην επίσκεψή του τη Δευτέρα στην περιοχή της Μαρώνειας, όμως αυτό δεν πτόησε το Σύλλογο Πατεράδων, που έφεραν σε αυτόν και ένα άρωμα… από Ξυλαγανή.
 
Η χορωδία του Συλλόγου είχε την τιμητική της στην αναγόρευση του προέδρου ως επίτιμου Δημότη, τραγουδώντας τόσο ένα παραδοσιακό τραγούδι όσο και τον δικό τους «Ύμνο στον πατέρα», όμως δεν έμειναν σε αυτά.
 

Έτσι περίμεναν τον κ. Παυλόπουλο, μετά την επίσκεψή του στο Αρχοντικό Ταβανιώτη, για να τον καλωσορίσουν επίσημα στο Δήμο, προσφέροντάς του μάλιστα και τρία δώρα: Το ημερολόγιο του Συλλόγου, ένα CD με τα τραγούδια τους, αλλά και το σύμβολο της Ξυλαγανής, το σκόρδο, το δώρο το οποίο φάνηκε να τον ενθουσιάζει περισσότερο από όλα, βάζοντάς το μάλιστα άμεσα στην τσέπη του.
 
Έτσι λοιπόν, πέρα όλων των άλλων, θα έχει και τοπικά προϊόντα για να φέρει πίσω μαζί του στην Αθήνα, και να θυμάται την περιοχή, αφού και ο δήμαρχος του χάρισε αντίστοιχο καλάθι με προϊόντα που βγάζει ο τόπος… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.