Βγηκαν οι προκηρυξεις για μονιμες προσληψεις στη γενικη εκπαιδευση

Προθεσμία από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου

Εκδόθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι δύο προκηρύξεις που αφορούν προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στην γενική εκπαίδευση. Ο λόγος για α) την προκήρυξη 1ΓΤ/2020 που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε. και β) την προκήρυξη 2ΓΔ/2020 που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Δ.Ε.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι κοινή και για τις δύο προκηρύξεις. Αρχίζει την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 14.00.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ΄).

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους, υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.minedu.gov.gr).
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.