Σε νεο χωρο το συστημα Seatrac στο παραλιακο μετωπο του Δημου Μαρωνειας-Σαπων

Θα μεταφερθεί για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο πλησίον των ΚΑAΥ Προσκυνητών

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο είχε το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης κ. Τρύφωνας Καρούντζος. Θέμα της συνάντησης ήταν η μετεγκατάσταση στα ΚΑAΥ Προσκυνητών του συστήματος Seatrac μετά τις ενστάσεις που εκφράστηκαν κατά την περσινή καλοκαιρινή περίοδο περί εσφαλμένης τοποθέτησης του στην παραλία Κρυονερίου.

Στη συνάντηση ο κ. Καρούντζος μετέφερε στον Δήμαρχο την έγκριση και τη θετική απόφαση των Ταξιαρχών της 29ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Λεωνίδα Γιοβάνη και της 21ης Ταξιαρχίας ΤΘΤ ΧΧΙ, Ταξίαρχο Ιωάννη Μπόγδο για την μετεγκατάσταση του συστήματος πλησίον των ΚΑAΥ Προσκυνητών, εκτιμώντας πως στη νέα τοποθεσία το Seatrac θα μπορεί να αξιοποιηθεί αποτελεσματικότερα από τους χρήστες του. Μάλιστα όπως εξήγησε ο κ. Καρούντζος το μέρος το οποίο θα τοποθετηθεί, θα διαμορφωθεί κατάλληλα από τον 21ο Λόχο Μηχανικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, των ευπαθών ομάδων, ηλικιωμένων και όσων χρειάζονται τον μηχανισμό Seatrac προκειμένου να μπαίνουν και να βγαίνουν από τη θάλασσα.

Ο κ. Χαριτόπουλος συμφώνησε με τη νέα χωροθέτηση του συστήματος και έτσι οριστικοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων, του Ταξίαρχου Λεωνίδα Γιοβάνη, του Ταξίαρχου Ιωάννη Μπόγδου, του Δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου και του Προέδρου του Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης Τρύφωνα Καρούντζου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.