Ετοιμα να υποδεχτουν τους ερωτευμενους τα καταστηματα της Κομοτηνης

Στα «κόκκινα» ντύθηκαν ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία της πόλης

Τα ανθοπωλεία: «Νούφαρο», «Γαρδένια» και «Ανθολόγιο», και τα ζαχαροπλαστεία: «Ntinos Luxury Patisserie», «Αδαμίδης», «Το σπίτι του Γλυκού» υποδέχονται τον Άγιο Βαλεντίνο
 
Στα «κόκκινα» ντύθηκαν ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία της πόλης, δηλώνοντας έτοιμα να υποδεχτούν όλους όσους θελήσουν να τιμήσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
 
Οι εικόνες αλλά και η ατμόσφαιρα των καταστημάτων όπως αποτύπωσε ο φακός του «ΠτΘ» με την πολύτιμη αρωγή τοπικών επαγγελματιών, κρίνεται άκρως δελεαστική, προκαλώντας ακόμη και τους πιο διστακτικούς ως προς τον εορτασμό της εν λόγω ημέρας, να προβούν στην αγορά λουλουδιών, γλυκών και διάφορων ρομαντικών προσφερόμενων συνθέσεων, προκειμένου να δείξουν τα συναισθήματα που τρέφουν για το έτερο ήμισυ.
 

Ο κ. Δημήτρης και Σταυρούλα Αδαμίδη, από το ομώνυμο ζαχαροπλαστείο, φιλοτέχνησαν μια εξαιρετική βιτρίνα με τις τούρτες σε σχήμα καρδιάς να δεσπόζουν σε πολλές και διαφορετικές γεύσεις.
 

Η κ. Έλλη Μέκου μας συστήνει το ανθοπωλείο «Γαρδένια», αναφέροντας πως «βασιλιάς» των λουλουδιών που προτιμώνται κατά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι το κόκκινο τριαντάφυλλο. Δεύτερα στις επιλογές έρχονται οι ορχιδέες, τα αρκουδάκια και οι κατασκευές, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προξενεί το τριαντάφυλλο «forever» που όπως η ίδια εξήγησε πρόκειται για τριαντάφυλλο γυάλας που μετρά από 5 έως 10 χρόνια ζωής δίχως νερό.
 

Στο εξίσου ιδιαίτερα φιλοτεχνημένο ανθοπωλείο «Νούφαρο», μας υποδέχτηκε ο κ. Χρήστος Δαΐμογλου ο οποίος επιβεβαίωσε πως ψηλά στο βάθρο των πωλήσεων βρίσκεται το κόκκινο τριαντάφυλλο αλλά και το τριαντάφυλλο forever. Ακολουθούν μπαλονάκια και διάφορα αξεσουάρ ενώ όσο για την ημέρα, ο κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα, με τον κ. Δαΐμογλου να διευκρινίζει πως ως φυσικό επακόλουθο, βλέπει περισσότερο νεαρό κόσμο.
 

Η κ. Χριστίνα Μοσενιάν, μας υποδέχτηκε στο καινούργιο κατάστημα «Ntinos Luxury Patisserie» εντός του οποίου δεσπόζει μια τεράστια καρδιά από μπαλόνια, έτοιμη να υποδεχτεί τους ερωτευμένους, ενώ όσον αφορά την προτίμηση του κόσμου επιβεβαίωσε  την πρότερη επιλογή για τούρτες καρδιές και ζαχαρόπαστες.
 

Με τη σειρά της, η κ. Τουλάι Χασάνογλου από «Το σπίτι του γλυκού», σημείωσε πως λόγω της ημέρας ο κόσμος προτιμά διάφορες ρομαντικές συνθέσεις, σοκολατάκια και φυσικά πρωταγωνιστής των γλυκισμάτων είναι η τούρτα σε σχήμα  καρδιάς. Φαντασία και μεράκι γίνονται «ένα», για να ικανοποιήσουν όλους όσους προσέλθουν στο κατάστημα.
 

Το ανθοπωλείο ονόματι «Ανθολόγιο» του κ. Σίμου Δαλκηριάδη, έχει συνθέσει με τη σειρά του μια ιδιαίτερα όμορφη βιτρίνα. Όσον αφορά την επιλογή του κόσμου ο ίδιος επιβεβαίωσε πως «Τα τριαντάφυλλα και δη τα κόκκινα που συμβολίζουν το πάθος, έχουν την τιμητική τους, ενώ σε δεύτερη μοίρα έρχονται οι ορχιδέες σιμπίντουμ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, τονίζοντας καταληκτικά πως ο κόσμος απαντά θετικά στο κάλεσμα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.