Σχολικοι αγωνες σκακι στη Ροδοπη

Την Κυριακή 8 Μαρτίου στο 8ο Δημοτικό

Τους Προκριματικούς Αγώνες Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης του Πανελλήνιου Σχολικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος του έτους 2020  προκηρύσσει ο Σκακιστικός Όμιλος Κομοτηνής σε συνεργασία με Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και την Σχολική Επιτροπή της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής.
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 8ο Δημοτικό ΣχολείοΚομοτηνής – Τέρμα Ολύμπου, σε ατομικό πρωτάθλημα (1ου-5ου γύρου) την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 10:30-14:00, ενώ η τελετή λήξης και οι απονομές επάθλων ώρα 14.00 – 14.30 την ίδια ημέρα.
 
Όλοι οι μαθητές θα αγωνιστούν σε πέντε αγώνες ανά τάξη. Σε περίπτωση που σε κάποια τάξη υπάρχει μικρός αριθμός συμμετεχόντων αυτοί θα αγωνιστούν μαζί με αθλητές της αμέσως μεγαλύτερης ή μικρότερης τάξης χωρίς να επηρεάζεται η τελική κατάταξη των αθλητών στην τάξη που συμμετέχει.
 
Οι 3 πρώτοι νικητές και το καλύτερο κορίτσι κάθε τάξης θα προκριθούν απευθείας στο 32ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών-μαθητριών του 2020 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-29 Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλονίκη στο Περίπτερο 6 του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης(ΔΕΘ).
 
Αναφορικά με το σύστημα των αγώνων, αυτό θα είναι Ελβετικό 5 γύρων, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν χρόνος σκέψης 15 λεπτά.
 
Στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή κάθε τάξης και στο 1ο κορίτσι κάθε τάξης, θα απονεμηθεί μετάλλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων ή ο υπεύθυνοςεκπαιδευτικός που θα οριστεί, να συγκεντρώσει τα ονόματα των ενδιαφερομένων μαθητών ανά τάξη και η κοινοποίηση  τους να γίνει στην ηλεκτρονική Διεύθυνση email: [email protected]έως την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020.
 
Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών για το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων την Κυριακή 8 Μαρτίου, έως τις 10:20, με βάση τους πίνακες ανά τάξη, που θα έχουν αναρτηθεί στο χώρο των αγώνων.
 
Οι μετακινήσεις και η κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων των μαθητών θα γίνουν με ευθύνη των γονιών τους. 

Info

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Νικόλαος Φωτεινιάς: 6974848062, Μάριος Θεοδώρου: 6971531665, Άλκης Συμεωνίδης: 6948611952

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.